Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povodom svih svetih

Premijer uz izaslanstva iz Vlade i sabora položio vijenac na Mirogoju

Zagreb: Andrej Plenković položio vijence na Mirogoju povodom Svih svetih
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/9
31.10.2022.
u 09:38

Zapalili su svijeće i položili vijenac kod spomenika "Glas hrvatske žrtve - Zid boli", potom kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata...

Povodom blagdana Svih svetih, premijer Andrej Plenković danas je uz druge vrhovnike odao počast žrtvama Domovinskog rata na Gradskom groblju Mirogoj.

Zapalili su svijeće i položili vijenac kod spomenika "Glas hrvatske žrtve - Zid boli", potom kod Središnjeg križa u Aleji poginulih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, na grobu prvog hrvatskog predsjednika Franje Tuđmana, kod Središnjeg križa, te na Zajedničku grobnicu za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju. 

Premijeru su se pridružili potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, potpredsjednica Vlade za društvene djelatnosti i ljudska prava Anja Šimpraga, ministar obrane Mario Banožić, ministar vanjskih i europski poslova Gordan Grlić Radman, ministar pravosuđa i uprave Ivan Malenica te ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek.

Vijence su na Mirogoju također položili predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković s izaslanstvom Hrvatskog sabora.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije