Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
cesta Pula - Vodnjan

Pred automobil istrčale tri divlje svinje, jednu usmrtio

prometna (1)
Dalibor Urukalović/PIXSELL
08.01.2013.
u 15:55

Vozaču iz Pule, 31-godišnjaku koji je upravljao Peugeotom požeških oznaka, u jednom su trenutku s desne strane na cestu istrčale tri divlje svinje. Jedna je udarila u automobil i pritom smrtno stradala

U ponedjeljak pred jutro, oko 4.35 sati, na cesti Pula – Vodnjan, automobil je naletio na divljač pa policija upozorava vozače da budu oprezni na cestama, osobito u jutarnjim satima.

Vozaču iz Pule, 31-godišnjaku koji je upravljao Peugeotom požeških oznaka, u jednom su trenutku s desne strane na cestu istrčale tri divlje svinje. Jedna je udarila u automobil i pritom je smrtno stradala, dok su druge dvije životinje pobjegle u šumu. Uginulu divlju svinju preuzeo je lovočuvar lovačkog društva iz Pule.

Da bi se spriječili ovakvi događaji, policija savjetuje vozačima da prilagode brzinu kretanja stanju i uvjetima na cesti te da na prometnicama izvan naselja, posebno na dionicama cesta na kojima je vidljivo postavljena prometna signalizacija koja upozorava na pojavu divljači, imaju na umu da se divljač može neočekivano pojaviti. Prema zakonskim propisima o sigurnosti prometa odgovorni su ako se utvrdi da je do naleta došlo zbog kršenja propisa, odnosno ako su vozili neprilagođenom brzinom kretanja.

>>Pred automobil istrčale tri divlje svinje, jednu usmrtio

Ključne riječi

Komentara 4

DG
Dlakavi Guzonja
16:32 08.01.2013.

njemu je ocito malo kasnije stiglo kolinje.. :O

RR
red_rad_disciplina
16:21 08.01.2013.

E da sam ju ja pogazio sad bi doma napravili čobanac za prijatelje

BO
bode
18:12 08.01.2013.

Najluđi vozači na hrvatskim cestama su uvjerljivo Istrijani! Ne zna se samo koji luđe vozi oni u autima ili oni na motorima. Bljak. Uopće me ne čudi da ginu. Mislim da još dobro prolaze koliko ludo brzo voze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije