Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
1. KONFERENCIJA

PR Pitch - idealna prilika za upoznavanje najuspješnijih i najkreativnijih agencija i PR-ovaca

pr pitch
02.05.2017.
u 18:01

Konferencija je namijenjena vlasnicima, menadžerima i djelatnicima malih i srednjih poduzeća, obrtnicima, agencijama i stručnjacima za odnose s javnošću te drugima zainteresiranima

U četvrtak će se održati 1. Konferencija o PR-u za male i srednje poduzetnike PR Pitch pod pokroviteljstvom Hrvatske udruge za odnose s javnošću - HUOJ-a, Predsjednice Republike Hrvatske, Grada Zagreba, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske zajednice županija, Razvojne agencije Zagreb – TPZ.

Cilj konferencije je edukacija malih i srednjih poduzetnika o iskoristivosti odnosa s javnošću u poslovanju te odabiru odgovarajuće agencije ili stručnjaka za odnose s javnošću, s ciljem što bolje promocije i prodaje usluga ili proizvoda na tržištu. Predavači su ugledni hrvatski stručnjaci iz agencija za odnose s javnošću, agencija za istraživanja tržišta i predavači.

Teme konferencije odnosi s medijima, kako zainteresirati medije za svoju priču, uloga odnosa s javnošću u promociji proizvoda i usluga, kako osmisliti PR plan, društvene mreže u poslovanju malih i srednjih poduzeća, važnost istraživanja tržišta za male poduzetnike, medijski nastup, komunikacijske vještine i osobni PR, kako odabrati pravu agenciju/savjetnika za odnose s javnošću i dr.

Konferencija je namijenjena vlasnicima, menadžerima i djelatnicima malih i srednjih poduzeća, obrtnicima, agencijama i stručnjacima za odnose s javnošću te drugima zainteresiranima, a među predavačima su i poznata imena PR-a Krešimir Macan, Ankica Mamić, Božo Skoko i drugi.

- Kako rade PR profesionalci i što sve mogu učiniti za svoje klijente, doznat ćete na konferenciji PR Pitch, koja je idealna prilika za upoznavanje najuspješnijih i najkreativnijih agencija i PR-ovaca u Hrvatskoj i regiji. Koliko je kreativnost važna u komunikaciji i poslovanju malih i srednjih poduzeća, pokazat će se na reprezentativnim primjerima iz prakse naših gostiju predavača - poručuju iz PRglasa, organizatora konferencije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije