Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJSKA ISTRAGA

Posudio od poznanika 2,9 milijuna kuna, pa ih 'zaboravio' vratiti

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/4
23.10.2019.
u 11:06

Policija: Sumnja se kako je prevarant s oštećenim dogovorio pozajmicu od oko 2,9 milijuna kuna lažno se obvezavši da će novac vratiti u određenom roku

Muškarac (57) s križevačkog područja kazneno je prijavljen jer poznaniku i poslovnom partneru (59) nije vratio čak 2,9 milijuna kuna.

Koprivnička policija sumnja kako je prevarant “u siječnju 2017. godine s oštećenim (59) dogovorio pozajmicu od oko 2,9 milijuna kuna lažno se obvezavši da će novac vratiti u određenom roku”.

No, kako on taj novac nije vratio, partner ga je prijavio, a policija je nakon kriminalističkog istraživanja odlučila sve proslijediti mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Tereti ga se za kazneno djelo prijevare. Nije poznato zbog čega je došlo do posudbe te što je prijavljeni uopće htio napraviti s tim novcem.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar southman
southman
11:09 23.10.2019.

Nije ni Mesić vrtio onih 2 mil. kn posuđenih od prijatelja za kupnju dva stana u Zagrebu pa njega nitko ne ganja radi toga !

DU
Deleted user
11:18 23.10.2019.

Stipe Mesic je izgubio eno cek ( lovu prikupljenu ) od nasih iseljenika iz Australije za gospicku bolnicu svojevremno 90.ih... ha dogadja se Bozemoj...sta da se radi.Kad je tudja lova u tovm dzepu - lako se "zaboravi".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije