Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLICIJSKA ISTRAGA
Povratak na članak

Posudio od poznanika 2,9 milijuna kuna, pa ih 'zaboravio' vratiti

Policija: Sumnja se kako je prevarant s oštećenim dogovorio pozajmicu od oko 2,9 milijuna kuna lažno se obvezavši da će novac vratiti u određenom roku

Komentari 2

Avatar southman
southman
11:09 23.10.2019.

Nije ni Mesić vrtio onih 2 mil. kn posuđenih od prijatelja za kupnju dva stana u Zagrebu pa njega nitko ne ganja radi toga !

VL
DU
Deleted user
11:18 23.10.2019.

Stipe Mesic je izgubio eno cek ( lovu prikupljenu ) od nasih iseljenika iz Australije za gospicku bolnicu svojevremno 90.ih... ha dogadja se Bozemoj...sta da se radi.Kad je tudja lova u tovm dzepu - lako se "zaboravi".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.