Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rođen 2009. godine

Ponovno nestao jedan od trojice dječaka za kojima se tragalo: Udaljio se s adrese u Zagrebu

Ivan Šnajdar
nestali.gov.hr
11.01.2024.
u 23:05

U trenutku nestanka bio je odjeven u plavu jaknu, crnu trenirku, bijelu majicu i crne tenisice

Jedan od trojice dječaka rođenih 2009. godine, za kojima se posljednjih dana tragalo, ponovno je nestao. Ranije danas, podsjetimo, obustavljena je potraga za dječacima nakon što su pronađeni. Kako stoji u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, dječak Ivan Šnajdar danas se udaljio s adrese u Zagrebu, u Brezovičkoj cesti. Visok je 162 centimetra, ima smeđu kosu i plave oči te je srednje tjelesne građe. 

U trenutku nestanka bio je odjeven u plavu jaknu, crnu trenirku, bijelu majicu i crne tenisice. Na stranici Nacionalne evidencije nestalih osoba objavljena je njegova fotografija uz koju stoji napomena kako je ona iz 2020. godine

"U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr", navodi se. 

VIDEO U Podsusedu izgorjela automehaničarska radiona

Ključne riječi

Komentara 16

OX
oxymoron
00:39 12.01.2024.

Nitko ne bježi od dobra, pa tako ni ovaj dječak.

VE
vecernji5
01:05 12.01.2024.

On ne živi s roditeljima, već u domu. Zato bježi.

Avatar Heisenberg
Heisenberg
01:20 12.01.2024.

Djeca u domu su prepuštena sama sebi, i zlostavljanju od strane starijih klošara.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije