Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dolijao nasilnik

Policija uhvatila nasilnog muža koji je ženi smrskao lice

nasilje
Arhiva VL
12.06.2011.
u 14:06

Kazneno je prijavljen zbog nasilničkog ponašanja u obitelji koje za posljedicu ima teško ozlijeđivanje, kao i za zapuštanje i zlostavaljanje djece.

SPLIT - Policija je na području Splita uhitila i privela 32-godišnjaka čija je supruga pronađena u stanu s teškim ozljedama glave. Kazneno je prijavljen zbog nasilničkog ponašanja u obitelji koje za posljedicu ima teško ozlijeđivanje, kao i za zapuštanje i zlostvaljanje djece. Naime, u stanu s ozlijeđenom majkom koja je ležala na podu u besvjersnom stanju, bilo je i dvoje male djece koje je preuzela djelatnica Centra za socijalnu skrb.

Muž slomio lice ženi i ostavio je bez svijesti s uplakanom djecom

Tridesetjednogodišnja supruga je na odjelu maksilofacijalne kirurgije KBC-a. Slomljen joj je nos i više kostiju na licu. Suprug je, nakon kriminalističkog istraživanja priveden istražnom sucu Županijskog suda u Splitu.

 

Komentara 22

TY
tyrlitava
15:03 12.06.2011.

\"Suprug je, nakon kriminalističkog istraživanja priveden istražnom sucu Županijskog suda u Splitu\". nakon saslusanja bit ce pusten, sta vise treba dodati, #### drzavu i zakon al ima nesto drugo a to je \"monitoring\" sad je kriminalna vlast pod velikim povecalom a upravo su oni koji su doveli do ovakvog stanja u drzavi umjesto da su od pocetka provodili civilizaciske zakone prilagodjavali ih i primjenjivali odgovorini direktno, da je 100 manijaka zavrsilo u zatvoru sa barem 2 godine zatvora nebi majka lezala u nesvijesti krvava i polomljenih kostiju pored svoje male dijece

NJ
Njamanjam
15:20 12.06.2011.

Zašto nije optužen za pokušaj ubojstva?

Avatar BEBEK 2
BEBEK 2
15:02 12.06.2011.

Ostaviti dvoje malodobne i uplakane djece pokraj teze ozlijedjene , krvave i u besvjesnom stanju supruge i majke, ... to moze samo debilcina ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije