Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sisak

Policija traga za mladićem koji je pobjegao nakon uhićenja

Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL/Ilustracija
26.05.2018.
u 15:17

Mladić nije počinitelj nikakvih nasilnih kaznenih djela, te nema razloga za panikom

Policija na području Siska traga za mladićem u dvadesetim godinama života, a koji je u subotu prijepodne pobjegao policijskim službenicima nakon uhićenja.

Policija trenutačno pretražuje područje Zelenog Brijega gdje se bijeg dogodio. Kako nam je rečeno, mladić nije počinitelj nikakvih nasilnih kaznenih djela, te nema razloga za panikom. Također u policiji apeliraju na građane, ako su zamijetili mlađu mušku osobu kako se sumnjivo ponaša da jave policiji na 192.

Komentara 4

BL
bljak007
15:37 26.05.2018.

Uhićen, pobjegao, a nije počinitelj, ??????????? A zašto su ga uhitili????? zašto ga traže????

DH
dalibor.hren
19:00 26.05.2018.

Nije opasan!? Zbog čega je uhićen? Kako je mogao pobjeći! Treba prijaviti mladića koji se čudno ponaša!? Ja ih poznajem dvadesetak!

PI
Penava ivan
15:56 26.05.2018.

Je li ovo??Vic!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije