Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA KAZNENA DJELA

Policija privela liječnika specijalizanta koji je brutalno pretukao medicinsku sestru

Zagreb: Klini?ka bolnica Dubrava
Marijan Susenj/PIXSELL
20.10.2022.
u 15:30

Liječnik koji je napao medicinsku sestru je Ante Kedžo, specijalizant radiologije iz Opće i veteranske bolnice 'Hrvatski ponos' u Kninu, a tada se u KB Dubravi u Zagrebu nalazio na stažu

Zagrebačka policija oglasila se vezano uz incident koji se prije nekoliko dana dogodilo u Retkovcu te je privela liječnika koji je brutalno pretukao medicinsku sestru.

Policija ga sada sumnjiči da dva kaznena djela - prijetnju te nanošenje teških tjelesnih ozljeda u pokušaju.

''Naime, 14. listopada oko 18.40 sati na području Dubrave u Aleji lipa, policijski su službenici temeljem dojave postupali u medicinskoj ustanovi kojom prilikom je utvrđeno da je nakon prvotnog verbalnog sukoba osumnjičeni 36-godišnjak tjelesno napao oštećenu 55-godišnjakinju. Za vrijeme postupanja, temeljem tada prikupljenih obavijesti utvrđeno da je osumnjičeni počinio prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira zbog čega je priveden u službene prostorije, a potom prepraćen na nadležni sud'', javlja policija.

Četiri dana nakon, policijski su službenici su saznali kako je medicinska sestra u Kliničkoj bolnici Dubrava zatražila medicinsku pomoć zbog zadobivenih ozljeda u predmetnom događaju.

''Po samom saznanju, policijski su službenici bez odgode pozvali oštećenu u službene prostorije kako bi utvrdili nove okolnosti, gdje je ista dala nove obavijesti o samom događaju kroz što je potvrđeno da je osumnjičeni, uz ostalo, u zdravstvenoj ustanovi prijetio na život 55-godišnjakinje da bi ju potom i tjelesno napao u namjeri da ju teško ozlijedi'', javljaju iz policije.

S obzirom na novoprikupljena saznanja, osumnjičeni 36-godišnjak je doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, a potom je i priveden, piše u priopćenju.

Podsjetimo, liječnik koji je napao medicinsku sestru je Ante Kedžo, specijalizant radiologije iz Opće i veteranske bolnice 'Hrvatski ponos' u Kninu, a tada se u KB Dubravi u Zagrebu nalazio na stažu. Iz bolnice u Kninu ranije su kazali kako zasad neće poduzimati radnje protiv njega.

Njega se sumnjiči da je prošloga petka u Retkovcu brutalno napao i slomio ruku 55-godišnjoj medicinskoj sestri Renati Brkić. 

>> VIDEO Rusi masovno dolaze u Srbiju, cijene najma u Beogradu i Novom Sadu otišle u nebo: 'Ne pitaju za cijenu'

Komentara 5

SA
sargu123
15:27 20.10.2022.

Nekolko godina na hlađenju možda ga nauči samokontroli.

BE
Berri
16:25 20.10.2022.

Kad dobije zvanje specijaliste radiologije, ide u Irsku.

OB
obican
15:33 20.10.2022.

Policija cita novine, pa tako sazna "nove okolnosti" bljak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije