Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispitivanje i kriminalistička obrada

Policija potvrdila: Ponovno priveden liječnik osumnjičen za napad na medicinsku sestru

Ilustracija
Patrik Macek/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
19.10.2022.
u 21:54

Pedeset petogodišnju medicinsku sestru u Pedijatrijskoj ordinaciji u Zagrebu teško je u prošli petak ozlijedio osumnjičenik liječnik-specijalizant, gdje je bio prisutan kao otac maloljetnog pacijenta

Osumnjičenik koji je prije nekoliko dana fizički napao i ozlijedio medicinsku sestru u Pedijatrijskoj ordinaciji u Zagrebu, ponovno je u srijedu popodne priveden u policiju radi ispitivanja i kriminalističke obrade, potvrđeno je Hini u Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ).

Iz PUZ-a nisu mogli iznijeti pojedinosti ni potvrditi hoće li osumnjičenik biti pritvoren, no dodaju kako će više informacija biti poznato sutra.

Pedeset petogodišnju medicinsku sestru u Pedijatrijskoj ordinaciji u Zagrebu teško je u prošli petak ozlijedio osumnjičenik liječnik-specijalizant, gdje je bio prisutan kao otac maloljetnog pacijenta.

Ženu je davio, bacio na pod i slomio joj ruku. – On mene nije ćušnuo u afektu, nego me davio i bacio na pod te i nakon toga krenuo na mene s namjerom da nastavi, dok ga nisu zadržali očevi. Bio je izrazito bijesan. A da stvar bude gora, uopće nije pokazivao ni žaljenje ni kajanje. Čak je i policajac nakon razgovora s njim bio uznemiren, rekao mi je da mu je ovaj mrtav-hladan kazao da mu nije žao zbog toga što je napravio i kako bi ponovio isto. To je čovjek bez ikakve empatije. Kako će on raditi svoj posao? Taj čovjek je na pragu svog staža, a trebao bi raditi s ljudima – rekla je za Večernji list sestra Renata Brkić

Fizički napad liječnika na medicinsku sestru osudile su ranije danas komore liječnika i medicinskih sestara, upozorivši da su zdravstveni djelatnici svakodnevno izloženi nasilju na poslu i da sigurnost u ustanovama nije na odgovarajućoj razini.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Cantor
Cantor
22:13 19.10.2022.

Izgleda da policija i sudstvo hapse po objavi pojedinih članaka u medijima. Zanimljiv društveni fenomen...

ZZ
zzz
22:25 19.10.2022.

Ponovno?! Zašto nije zadržan?

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
07:20 20.10.2022.

Još nije ni specijalizaciju završio, a već se htio napiti krvi med. sestri. Šta radi pacijentima ili ženi doma bolje da ne znamo…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije