Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neposlušan putnik

Pokušao otvoriti vrata aviona, stjuardesa ga zaustavila - loncem za kavu

American Airlines
Foto: MIKE BLAKE/REUTERS/PIXSELL
1/3
15.02.2022.
u 13:12

Na slikama i video snimcima s mjesta događaja se vidi da je muškarac oboren na tlo, a FBI-jevi istražitelji razgovaraju sa suputnicima

Nakon što je putnik pokušao provaliti u kokpit aviona, a zatim otvoriti jedna od vrata, stjuardesa ga je spriječila - loncem za kavu. Avion American Airlinesa je preusmjeren pa je umjesto u Washington sletio u Kansas City, a putnik uhićen, prenosi Metro.

Jedan od putnika opisao je da je nekoliko putnika pojurilo prednji dio zrakoplova da bi pomogli obuzdati putnika, čiji je identitet još uvijek nepoznat. Putnik Jake Smith rekao je da je išao na WC kada je ugledao stjuardesu kako "trči punom brzinom niz prolaz".

Na slikama i video snimcima s mjesta događaja se vidi da je muškarac oboren na tlo, a FBI-jevi istražitelji razgovaraju sa suputnicima. Karen Alston, koja je također bila u avionu, opisala je da se osjećala kao da je u filmu kada su se svjetla iznad njezine glave iznenada upalila, te je vidjela brojne ljude kako jure prema prednjem dijelu aviona.

Nakon što je let preusmjeren, putnici su ponovno rezervirani na novi let za Washington DC. Glasnogovornik American Airlinesa rekao je za Daily Mail da je let preusmjeren zbog "neposlušnog putnika". 

- Zahvalni smo članovima naše posade, koji su dosljedno posvećeni sigurnosti i brizi o našim klijentima i koji su se nosili s okolnostima s najvećom vještinom i profesionalnošću - poručio je glasnogovornik.

FBI je u svom priopćenju samo kratko obznanio da je let usmjeren zbog pojedinca koji je ometao posadu aviona, ali da za sada nemaju više informacija. 

Komentara 1

LI
liliZG
18:35 15.02.2022.

ma nije on pokušavao otvoriti vrata kokpita, tražio WC pa krenuo od najbližih vrata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije