Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE STIGLA DO ODREDIŠTA

Žena u avionu saznala da je Covid pozitivna pa u WC-u provela pet sati

TikTok
31.12.2021.
u 10:44

Na TikToku je objavila kratki video iz skučene prostorije te napisala: - Ono kada se ispostavi da si pozitivan na Covid dok si iznad Atlantskog oceana

Jedna Amerikanka bila je zatvorena pet sati u avionskoj WC kabini nakon što joj je test na covid ispao pozitivan tijekom leta iz Chicaga za Island.

Marisa Fotieo, učiteljica iz Michigana, ispričala je da je na pola puta osjetila da ju boli grlo pa je otišla u toalet obaviti brzi Covid test koji je potvrdio da je zaražena.

- Napravila sam brzi test i odnijela ga u kupaonicu, a u roku od otprilike dvije sekunde pojavile su se dvije crtice. Na letu je bilo 150 ljudi, a moj najveći strah bio je da ću im prenijeti virus - rekla je za NBC News.

Na TikToku je objavila kratki video iz skučene prostorije te napisala: - Ono kada se ispostavi da si pozitivan na Covid dok si iznad Atlantskog oceana.

@marisaefotieo

Shout out to @Icelandair for my VIP quarantine quarters.. #luxuryliving #imsolucky #covid #vaccinated #fyp #viralvideotiktok #quarantine

♬ I'm So Lucky Lucky - Grandzz

Kazala je da je ostala u kupaonici do kraja leta, a stjuardesa joj je donosila hranu i piće. Pratiteljima koje je zanimalo kako se uopće ukrcala na let Fotieo je objasnila da je bila dva puta negativna na PCR testu.

- Nikad nisam stigla do svog odredišta. Sada sam u karanteni na Islandu - otkrila je na TikToku.

U intervjuu za CNN, rekla je da je bila cijepljena boosterom i da je bila usred leta s bratom i ocem prema svom konačnom odredištu u Švicarskoj kada je saznala da je pozitivna na covid.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Nova godina - Ovo su najpopularniji novogodišnji običaji

Ključne riječi

Komentara 1

NN
novo nenormalni
11:05 31.12.2021.

Takve treba odmah izbaciti iz avijona

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije