Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naručeno ubojstvo?

Pokolj na istoku Francuske: Izrešetane četiri osobe

'French policemen stand near a bank (unseen) where four people have been taken hostage by a man claiming to be linked to al-Qaeda in the southern French city Toulouse on June 20, 2012. The man fired a
'ERIC CABANIS'
05.09.2012.
u 20:04

Pokraj automobila u blizini jezera Annecy pronađena je teško ranjena tinejdžerica, a policija još provodi istragu kako bi otkrila ubojicu

Četiri osobe pronađene su mrtve u blizini jezera Annecy na istoku Francuske, javlja Sky News. Tri su osobe pronađene u automobilu britanskih registarskih oznaka, dok je četvrta osoba, sedmogodišnja djevojčica, pronađena teško ranjena u blizini automobila. Upucana je tri puta.

Sve četiri osobe, od koji su tri odrasle, upucane su vatrenim oružjem, a djevojčica pronađena pokraj automobila teško je ozlijeđena te se liječnici bore za njezin život. Policija je upucanog muškarca pronašla za upravljačem vozila, dok su dvije žene bile u stražnjem dijelu vozila. Svi su bili izrešetani.

U blizini automobila pronađen je i mrtav biciklist.

Očevid obavlja 60 policajaca, a cijelo područje oko jezera zatvoreno je zbog istrage. U blizini su pronađene i čahure.

>> Video: Pucao tijekom govora nove premijerke, jedna osoba ubijena

Ključne riječi

Komentara 4

CE
Capt.Evans
21:57 05.09.2012.

Nije mi jasno zasto nas VL stalno bombardira tudjicama I to napisanim fonetski. Koliko je meni poznato, nasi istocni susjedi pisu i izgovaraju strane rijeci i imena fonetski a po hrvatskom pravopisu bi to trebalo pisati izvorno(neka me strucnjaci isprave ako sam u krivu). Pored toga osoba od sedam godina nemoze biti “tiejdzer”. Samo oni od 13-19 godina su teenagers. Oni koji znaju brojiti na engleskom neka broje do davadeset pa ce shvatiti zasto.

OB
-obrisani-
23:27 05.09.2012.

osudjujem ovaj cin

NE
Next
14:45 06.09.2012.

Djevojčica od sedam godina nikako ne može biti tinejdžerka, no ta je riječ potpuno ispravno napisana. Ja recimo ne razumijem zbog čega se Capt.Evans smatra kompetentnim komentirati nešto o čemu očito nema pojma...U ruke bilo koji hrvatski pravopis pa provjeravajte...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije