Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Užasan trenutak

VIDEO Djevojčica (13) pogledala kroz prozor i vidjela da ju netko promatra iz mraka

kamere
Foto: Screenshot/ NSW Police
1/3
02.12.2018.
u 09:29

Djevojčica je odmah pozvala roditelje koji su pretražili dvorište kuće no muškarca nisu pronašli

Muškarac u Australiji uhvaćen je kamerama kako kroz prozor gleda djevojčicu (13) koja je sama sjedila u sobi.

U opisu stoji da muškarac ima između 25 i 30 godina. U to je vrijeme nosio bijelu majicu kratkih rukava, duge hlače, bijele tenisice i crni sat.

Djevojčica je naime primijetila da je muškarac gleda kroz prozor kuće u petak navečer u Sydneyu. Uhvaćen je kućnom kamerom, a policija je snimke objavila na  Facebooku.

Muškarac, kako se vidi na snimkama nekoliko puta prolazi pored prozora kuće. U jednom trenutku se i pokušava sakriti da ga ne bi otkrili. Djevojčica je odmah pozvala roditelje koji su pretražili dvorište kuće no muškarca nisu pronašli, piše Daily Mail.

Policija intenzivno traga za muškarcem.

Ključne riječi

Komentara 8

WC
wolf_cro
12:41 02.12.2018.

Vrlo precizan opis - između 23 i 50 godina. Nema problema za potragu.

DU
Deleted user
13:15 02.12.2018.

ahahaaa, da pise daily mail, a ko bi drugi pisao za vecernji. ovaj daily mail mora da je jedan od naj starijih novinara na vecernjem kao i kolege mu huffington post i mertro.

CV
cvetkovic
13:54 02.12.2018.

mozda je to onaj nas pametnjakovic sto je htio ugurati ono svoje perverzno dijelo u lektiru kurikularne reforme ..evoga dao je zeleno svjetlo perverziji i pedofilima..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije