Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dom & Vrt

Pogledajte kako izgleda luksuzni butique hotel u Opatiji

'26. 08. 2013., Opatija - Boutique hotel Bevanda. Photo: Danijel Berkovic/PIXSELL'
'Danijel Berkovic/PIXSELL'
25.09.2013.
u 22:53

Jeste li znali da su na opatijskoj rivijeri tijelo i dušu odmarali Marija Ana Austrijska, Isadora Duncan, Albert Einstein, Gustav Mahler, Sergej Jesenjin, Giacomo Puccini, James Joyce ali i All Capone?

Jeste li znali da su na opatijskoj rivijeri tijelo i dušu odmarali Marija Ana Austrijska, Isadora Duncan, Albert Einstein, Gustav Mahler, Sergej Jesenjin, Giacomo Puccini, James Joyce ali i All Capone? Upravo su oni bili inspiracija za novi koncept uređenja novog visokokategornika i butique hotela na Liburniji. Priče o osobama koje su obilježile opatijsku povijest pronađene su u suradnji s gradskim muzejem, a svaki od njih dobio je svoj piktogram i - sobu s pogledom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije