Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
halo, božidare

Podvalio Kalmeti: Sredi Bajiću apartman, roštilj i izlet na Kornate

kalmeta
Patrik Macek/PIXSELL
25.10.2013.
u 15:19

Davor Jurkotić, druga polovica kultnih "Bijelih udovica", napravio je pravu spačku gradonačelniku Božidaru Kalmeti

Davor Jurkotić, druga polovica kultnih "Bijelih udovica", napravio je pravu spačku trenutačnom gradonačelniku Zadra Božidaru Kalmeti u sklopu svoje emisije "U zdrav mozak".

Glumeći tajnika Tokića iz DORH-a, Jurkotić je "sredio" glavnom državnom odvjetniku Mladenu Bajiću smještaj s pogledom na Ugljan, brod, roštilj i izlet na Kornate.

No, da bi došao do Kalmete, morao je prvo proći njegovu tajnicu, koja ga je iz čiste kurtoazije upitala: "A kako je gori?".

– Nemamo više mjesta za sve. Nemamo ih više di stavljat. Mene je strah, baš govori Bajić, nemamo više mjesta di te ljude stavljat. Morat ćemo škole praznit da krcamo te ljude. Pazite sad kad krenemo na SDP – odgovorio joj je "Tokić".

Kad je razgovor preuzeo Kalmeta, zadarski gradonačelnik rekao je da "nije loše" te je bio vrlo susretljiv i ljubazan. Zatim ga tajnik Tokić "prespaja Bajiću", no "zabunom" Kalmeta dobije Istražni centar DORH-a gdje se nalaze nedavno uhićeni bivši pomoćnici.

Je li Kalmeta shvatio da su se s njim našalili ili ne, pogledajte u videu.

>>Pogledajte kako je lažni Milanović od Dodika tražio 'prase i komade'!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije