Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTUKLI GA DO SMRTI

Podignuta optužnica protiv dvojca za jezivo ubojstvo sjekirom u Rogotinu

Rogotin: 29-godišnjak ubijen u obiteljskoj kući, dva muškarca uhićena
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
09.03.2021.
u 15:48

Dubrovačko tužiteljstvo podignulo je optužnicu protiv 40-godišnjaka i 41-godišnjaka zbog ubojstva 29-godišnjaka u rujnu prošle godine.

Dubrovačko tužiteljstvo podiglo je optužnicu protiv dvojice muškaraca zbog ubojstva 29-godišnjaka kojega su lani u Rogotinu do smrti izudarali sjekirom po glavi.


 

Osumnjičene od 40 i 41 godine državno odvjetništvo tereti da su 17. rujna 2020. u popodnevnim satima u Rogotinu žrtvu "dogovorno i s ciljem da je liše života" više puta udarali "tupotvrdim i oštrim predmetima" po glavi i vratu.

Žrtva je zadobila penetralnu ranu glave s prijelomom svoda lubanje i ozljedom mozga, prijelome dva vratna kralješka i tri ubodne rane vrata, izvijestilo je Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku koje je sudu predložilo produljenje istražnog zatvora za obojicu okrivljenika.

Napadači i žrtva bili su dio iste družine koja se danima zabavljala u kući prvoosumnjičenog Lovre Š. koji je bio najbolji prijatelj ubijenog I.T. Za ubijenog su mještani rekli da je imao sigurno stotinjak kaznenih i prekršajnih prijava i da je stalno radio ekscese po mjestu.

Motiv ubojstva nije poznat, a prema tadašnjim izjavama susjeda moguće je da se radio o svađi koja je eskalirala uz konzumaciju alkohola ili droga. Lovre Š. navodno je prvo priznao nedjelo policajcima koji su stigli pred kuću, ali je kasnije u postaji odbijao govoriti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije