Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE

Gužve na cestama: Kolona kod Bajakova je duga 12 km, prometna nesreća na A3

Zagreb: Velika prometna gužva od GP Bregana prema zagrebačkoj obilaznici
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/10
30.07.2022.
u 20:20

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče pojačan je promet u oba smjera, a na pojedinim dionicama vozi se otežano u kolonama u pokretu uz povremene zastoje.

Danas od jutra gužve su na većini cesta u smjeru mora, ali i prema unutrašnjosti, te na pojedinim graničnim prijelazima.

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je na svom Twitteru snimku kaotične gužve na naplatnoj postaji Lučko u smjeru Zagreba.

Hrvatski autoklub je objavio nešto nakon 20 sati sati kakvo je stanje u prometu diljem zemlje.

- Povremena usporavanja i vožnja u koloni zbog veće gustoće prometa su na pojedinim dionicama autocesta, osobito u zonama odmorišta, tunela i čvorova te kod naplatnih postaja, na zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici te na pojedinim graničnim prijelazima i u trajektnim pristaništima - navodi HAK.

Na A1 Zagreb-Split-Ploče je promet srednje gust do povremeno pojačan u oba smjera, a na pojedinim dionicama vozi se otežano u kolonama u pokretu uz povremene zastoje. U smjeru Zagreba kod naplatnih postaja Demerje kolona je oko 1 km, a kod NP Lučko kolona je duga oko 2 km.

VIDEO: Velika prometna gužva od GP Bregana prema zagrebačkoj obilaznici

NA A2 Zagreb-Macelj kod NP Trakošćan u smjeru Republike Slovenije kolona je duga oko 1 km. Vozila se povremeno zaustavljaju kod tunela Frukov Krč.

Što se tiče stanja u prometu na A3 Bregana-Lipovac, došlo je do prometne nesreće na autocesti A3 na 80+500 km između čvora Popovača i čvora Križ u smjeru Bregane te se vozi uz ograničenje brzine 80 km/h. Kolona osobnih i teretnih vozila kod GP Bajakovo u smjeru istoka duga je oko 12 km.

VIDEO: Prolazak autom preko Pelješkog mosta dan nakon svečanog otvorenja

 

Komentara 7

Avatar Barba
Barba
17:35 30.07.2022.

Kad je kod nas kolona 5 km onda je katastrofa. Kad je u Francuskoj kolona od Pariza do Lyona nitko se ne uzbuđuje.

5S
505.scrtom
12:20 30.07.2022.

navalili bavarci ,ferie su počele. krenuli puno njih istovremeno i zato dolazi do velikih gužvi a austriju da ne spominjemo.

Avatar HajdukLika
HajdukLika
12:51 30.07.2022.

Vidi čuda! U sred ljeta subotom kilometarske kolone! Ajme meni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije