Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lagao da je 'mistik'

Počelo suđenje manijaku koji je godinama silovao kćer: Rodila mu je šestoro djece

Ilustracija
Foto: Getty Images
1/3
01.10.2019.
u 14:58

Prvo dijete je rođeno kada je kćeri bilo manje od 16 godina

Slučaj zlostavljanja kakvo se ne pamti potresa Wales. Počelo je suđenje monstrumu koji je silovao svoje dvije kćeri, a jedna od njih mu je rodila čak šestoro djece. Prema navodima britanskih medija, pokušao je silovati i svoje unuče.

Tužitelji tvrde da je ovaj poremećeni otac isprao mozak svojim kćerima kako bi mogao manipulirati njima. Govorio im je da je 'mistik' i oko njih je stvorio svijet laži i obmana, prenosi Daily Mail.

Osim njega, djevojčice su navodno silovali i njegovi prijatelji.

Identitet oca koji je optužen za 36 silovanja nije otkriven,a prvo dijete je rođeno kada je kćeri bilo manje od 16 godina. 

Komentara 3

MP
miroslav.petkovic.7564
16:21 01.10.2019.

Tamo ima puno bolesnog drustva! Zato Ruski predsjednik stvara zdrave familije..Gradi im sportske terene igralista hale..Tu ljudi sve manje piju..Zivotni vjek se produzio vise od deset god...Gledam tu u Moskvi sta su sve napravili u posljedni par god...zivio sam, dosta puno u zapadnim zemljama.. Sve istetovirano probodeni noseva i usiju i doli...Zatim puno takvi manijaka i neznaju koje im otac ili mama...Koji je sve napravio.

ŠT
ŠtoReći
22:09 01.10.2019.

kakvo suđenje, objesit ga za .... ,ne treba gubiti vrijeme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije