Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Svijet

Banda Rumunja silovala i podvodila maloljetnice: Najmlađa imala samo 12 godina

Prva žrtva bila je 12-godišnja djevojčica koju su u parku silovali Sebastian (18) i njegov bratić Parizian (20). Nakon toga istu je djevojčicu Parizian odveo u javnu kuću gdje je ponovno htio imati  spolni odnos s njom, prije nego li je u sobu došao drugi muškarac koji je od nje očekivao oralni seks
24. rujna 2019. u 14:30 6 komentara 2667 prikaza
Foto: Getty Images
Pogledajte galeriju 1/4

Banda muškaraca u Manchesteru osuđena je na više od 25 godina zatvora za silovanja i podvođenja maloljetnica, od kojih je najmlađa imala samo 12 godina. Ovo je njihova gnjusna priča. 

SAD Chicaška nadbiskupija isplatila 80 milijuna dolara žrtvama svećeničkog spolnog zlostavljanja

Radi se o četvorici Rumunja, braći Sebastianu i Danielu Baltatu te njihovim rođacima Parizianu i Adrianu Calinu. Prva žrtva bila je 12-godišnja djevojčica koju su u parku silovali Sebastian (18) i njegov bratić Parizian (20). Nakon toga istu je djevojčicu Parizian odveo u javnu kuću gdje je ponovno htio imati  spolni odnos s njom, prije nego li je u sobu došao drugi muškarac koji je od nje očekivao oralni seks, prenosi Metro. Istu djevojčicu su rođaci silovali nekoliko puta, a Sebastian je jednom prilikom od nje tražio da oralno zadovolji nepoznatog muškarca u parku.

Ilie Baltatu (22) okomio se na godinu dana stariju dijete s kojim je imao odnos tri puta, a Adrian Calin (20) našao je dvojčicu od 15 godina koju je tražio oralni seks.

Za sada su identificirane samo tri žrtve, ali tužitelj Jonathan Savage vjeruje da je broj žrtava veći. Sam čin zlostavljanja ovi su mladići 'normalizirali'  jer su točno znali što rade.

Ilustracija sestra prijestolonasljednika Saudijska princeza suučesnica u zlostavljanju radnika, osuđena na 10 mjeseci uvjetno

- Nijednom riječju ne mogu objasniti kroz kakav pakao sam prolazila. Nisam znala zašto se to meni događa. Postala sam toliko anksiozna da više ne mogu izaći na ulicu bez straha da će mi se opet nešto dogoditi - rekla je jedna od žrtava.

Druga je rekla da je prošla kroz 'najgore razdoblje u životu' i osjeća se kao da je 'u potpunosti iskorištena'. Dodala je: 'Osjećam se bolesno kad razmišljam o tome što su ti ljudi radili'.

Sve žrtve su zbog traume odselile iz Manchestera, a četverac je 'rođaci iz pakla' završili su u zatvoru

lIle Baltatu osuđen je na osam godina zatvora, a njegov brat Sebastian na tri godine. S druge strane Adrian Kalin 'odležat će' godinu dana, a Parizian Calin 13 godina.

ponovo optužen Glumca iz popularne serije tuže za silovanje: U sve je upletena i Scijentološka crkva!

 

President Donald J. Trump  and First lady Melania Trump return to the White House
Nije joj prvi put
Nakon debate kamere su snimile ovo neobično ponašanje Melanije Trump
Advanced Driver Assistance Systems
CVH
Kako funkcioniraju napredni sustavi za podršku vozaču pri upravljanju vozilom (ADAS)?
  • branimir.bauer.9:

    Ne smijem napisati što mislim jer će me "higijeničar" opet brisati pa ću samo reći da mi se čini da i u Manchesteru imaju kvotu "naše bogatstvo".

  • ObrenM:

    Da se je ovo dogodilo kod nas (iz iskustva sa nasim pravosudjem) ,a posebice ako su iz uzorite obitelji- clanova Zna se,mozda bi dobili i odstetu te mjesto u saboru.

  • larala:

    godinu i tri zatvora za silovanje i zlostavljanje djeteta! kuda svijet ide dobro da ih još nisu i nagradili. odvratno