Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručnjaci

Plenkovićeva je komunikacija pokazala da apsolutno vlada situacijom

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/9
27.04.2017.
u 22:15

Poruka: Ako kanite i dalje kontrirati, više ne možete biti dio tima i ja takav tim ne mogu voditi.

 – Kada netko vuče takve poteze, ili je lud ili je planirao svaki korak. A premijer je ostavljao dojam da zna što radi jer je već dan prije, na ručku s HUP-om, bio jako samouvjeren. Tada je rekao da će se sve vidjeti idući dan, pa je jučer samo postupao po tom planu – ocijenio je jučerašnje poteze premijera Plenkovića i njegovo obraćanje javnosti PR stručnjak Krešimir Macan.

1/9

Slično je mišljenje i komunikologinje Smiljane Leinert-Novosel:

– Premijer je bio pripremljen za ono što se dogodilo. Njegova je komunikacija pokazala apsolutno vladanje situacijom. Nije bilo nepredviđenih šokova, neplaniranih poteza ili dojma da ne zna u kojem pravcu komunicira i što želi postići. Stekao se dojam da je siguran u ono što čini i da ne ide u riskantne poteze. Obraćanjem je htio poručiti – ako kanite i dalje kontrirati, više ne možete biti dio tima i ja takav tim ne mogu voditi. 

 

Komentara 12

NE
neboiznadzagreba
22:21 27.04.2017.

Sutra ćemo vidjeti što će biti sutra. Evo, i ja apsolutno vladam situacijom, dragi stručnjaci.

AA
Aartur
00:41 28.04.2017.

HDZ-ov PR je isto govorio i za Karamarka, nema niti godinu dana. Da bi se na kraju pokazalo da nije uopće imao kontrolu nad situacijom, već je samo bauljao od gafa do gafa.

BU
budan77
10:37 28.04.2017.

Vecernji, koliko kosta ciljana promocija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije