Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA PREVARA!

Tortu za vjenčanje platili 17.000 kuna pa zvali policiju kada su otkrili od čega je

vjenčanje
Dino Stanin/PIXSELL
05.01.2019.
u 09:38

Sve je započelo već samim dolaskom maldenaca u hotel gdje se održavala proslava kada su uvidjeli da catering nije dostavio hranu za uzvanike.

Vjenčanje bi trebao biti poseban dan u životu svakog para koji će ostati zapamćen do najsitnijeg detalja. Ipak, po lošem će ga pamtiti filipinska mladenka Shine Tamayo (26) koja sa svojim zaručnikom, Jhon Chenom (40) izdvojila više od 17.000 kuna za catering. 

Oči su joj se napunile suzama od užasa kada su ona i suprug zarezali vjenčanu tortu i uvidjeli da je pola torte izrađeno od polistiren pjene, odnosno, od stiropora, piše Daily Mail. 

Sve je započelo već samim dolaskom maldenaca u hotel gdje se održavala proslava kada su uvidjeli da catering nije dostavio hranu za uzvanike.

Mladenci su otrčali u restoran preko puta po porcije rezanaca, riže i ostale ulične hrane koju su imali u ponudi, a sve je postalo još gore kada su zarezali tortu od dva kata. Gornji je bio dobar, no donji kat je bio samo ukrašeni stiropor. 

Već ionako dovoljno pod stresom, mladenka više nije mogla suzdržati svoj bijes, pala je na pod i počela histerično plakati pred svima. Gosti su sve prijavili policiji, vlasnica cateringa je uhićena, ispitana i puštena no sudit će joj se zbog prijevare. Foto: Facebook

Mladenka je odlučna u stavu da joj ne želi oprostiti što se na dan svog vjenčanja osjećala poniženo, i želi da "kuharica" završi u zatvoru. 

>>VIDEO Neodoljiva reakcije djevojčice kada vidi oca po prvi put bez brade

Ključne riječi

Komentara 14

AG
Agneta
10:52 05.01.2019.

Zenstvenost se ne moze niti kupiti niti prodati niti ukrasti ...

LA
Laura Anny
10:18 05.01.2019.

Kaze jedna svedski TV profil podrijeklom iz Juzne Amerike 'mama hvala ti sto si me naucila da budem zena' pa danas je zena najlakse biti ali budi roditelj djetetu kad 'grmi' sa svih strana ...

DU
Deleted user
20:25 05.01.2019.

čudno je već to da je platila u kunama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije