Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ups...

Gost na vjenčanju prouzročio pravi rat među uzvanicima, a mladenka završila u suzama

vjenčanje
Getty Images
03.01.2019.
u 22:54

Jedna je mladenka na vlastitom vjenčanju završila u suzama i to zbog nečega što su uzvanici učinili.

Kako stresno i umarajuće može biti organiziranje vjenčanja zna svaka mladenka koja je kroz to prošla. Mjeseci pripreme, planiranja svakog detalja da bi događaj prošao savršeno, bez ijedne pogreške... No rijetko se dogodi tako nešto.

Ma koliko detaljno planirali svoj savršeni dan, uvijek se može dogoditi nešto nepredviđeno. Najčešće se i dogodi i to zbog utjecaja nekog drugog.

Jedna je mladenka na vlastitom vjenčanju završila u suzama i to zbog nečega što su uzvanici učinili.

Dio ceremonije tijekom proslave vjenčanja za mladence je i rezanje torte, no upravo to je pošlo po zlu. Torta nije imala ukrasne figurice mladoženje i mladenke na vrhu te je jedan od gostiju pomislio kako je ta torta od sira dio slijeda večere, a ne vjenčana torta te je bez imalo grižnje savjesti tortu već načeo. Nastao je pravi rat među gostima, a sve je završilo mladenkinim suzama. Uzvanici su se međusobno napadali, jedni jer su smatrali da nitko nije mogao znati da je riječ o vjenčanoj torti, a drugi su tvrdili da su na vjenčanju i da je sasvim jasno da je to torta namijenjena mladencima. 

O tome što se dogodilo, jedna od gošći na vjenčanju opisala je na forumu Mumsnet. Torta se nalazila u posebnoj prostoriji, nedaleko od plesnog podija i bara. Čini se kako je to bilo dovoljno nekome da se odluči poslužiti – sam. 

Pogledajte i video Ples oca i mladenke koji nikoga nije ostavio ravnodušnim

Komentara 2

MI
mikulan
00:39 04.01.2019.

"...da nitko nije mogao znao..." Molim te, pregledaj tekst prije nego ga objaviš.

IV
ivanvladoci
08:44 04.01.2019.

???????????? Mi, mi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije