Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG INCIDENTA POZVAO POLICIJU

Pilsel: 'Napao me i vrijeđao usred restorana', Glasnović: 'Tako ja pričam s ljudima'

Glasnović i Pilsel
PIXSELL
05.10.2020.
u 18:15

Policajci su napravili zapisnik i rekli su kako će kontaktirati Glasnovića te mu napisati kaznu za remećenja javnog reda i mira ako prizna nedjelo, a ako ne prizna, tada ćemo morati obojica ići na dokazni postupak na Prekršajni sud, kaže Pilsel

U ponedjeljak oko 16 sati došlo je do incidenta u restoranu u središtu Zagreba, a kako doznajemo, obračunali su se bivši saborski zastupnik Željko Glasnović i novinar, aktivist i teolog Drago Pilsel. O svemu je na Facebooku izvijestio sam Pilsel napisavši: "Upravo me na javnom mjestu napao general Željko Glasnović. Čekam dolazak policije."

U razgovoru za Večernji list Pilsel je potvrdio kako je došlo do incidenta od kojeg još osjeća strah.

"Ja sam mirno sjedio za svojim stolom u restoranu Antin Gaj u Ulici Kneza Mislava. No, u jednom trenutku počeo mi se približavati Željko Glasnović. Vidio sam da ima agresivan gard i nešto je uzvikivao, ali nisam ga najbolje razumio zbog žamora u restoranu. Ali, onda mi je došao skroz pred lice, nije imao masku i počeo me vrijeđati. Govorio je da podržavam ubojice hrvatskog naroda te da slobodno mogu popušiti Titov ku*ac", ispričao nam je Pilsel dodavši kako je cijelo vrijeme držao ruke na prsima i mirno govorio Glasnoviću da ga pusti na miru.

Video: Izjava Željka Glasnovića o vjeronauku

"Međutim, on nije odustajao, vrijeđao me dobrih nekoliko minuta, zatim se vratio za stol, odjenuo jaknu i izletio iz restorana. Cijelo vrijeme bio sam u strahu od toga da će me udariti pa sam pozvao policiju. Policajci su napravili zapisnik i rekli su kako će kontaktirati Glasnovića te mu napisati kaznu za remećenja javnog reda i mira ako prizna nedjelo, a ako ne prizna, tada ćemo morati obojica ići na dokazni postupak na Prekršajni sud", kaže Pilsel. 

Kontaktirali smo i Željka Glasnovića koji je demantirao da se išta ozbiljno dogodilo.

"Ništa se nije dogodilo. Prolazim kroz takve situacije svaki dan. Tako ja pričam s ljudima. Pilsel se očito prepao razgovora s hrvatskim vojnikom i generalom. To je svojstveno za sve mrzitelje Hrvatske", kazao je Glasnović.

"Mrzitelji Hrvatske su moralni tifusari i ljudske krivotvorine kao novčanice od tri dolara. I meni svakodnevno na ulici prijete razne babe i feministice. Pokazuju mi srednji prst i mrmljaju nešto u svoje jugozomboidske brade pa nisam odmah na Facebook otišao kmečati Soroševcima da me obrane", izjavio je za Večernji list Željko Glasnović.

Kazao je i da ga još nitko iz policije nije kontaktirao (s njim smo razgovarali oko 18 sati)

"Samo neka zovu, ja ću se odazvati. Navikao sam na njihov tretman. Više sam sati na obavijesnom razgovoru proveo kod hrvatske nego jugoslavenske policije", poručio je.

Ključne riječi

Komentara 232

Avatar GeniKameni
GeniKameni
18:54 05.10.2020.

Cak ni uz najveci napor, ne vjerujem da bih se mogao prisjetiti neke gnjide od covjeka vece od tog Pilsela... Nije ni cudo sto su mu se tresle gace pred Glasnovicem. Pilsel je "hrabar" samo u studiju neke srbijanske TV, jer tamo je medju svojim istomisljenicima...

Avatar Damating
Damating
19:05 05.10.2020.

P.čkica Pilsel je čuo istinu i usra se od straha. On je jedna malo veća gnjidica.

AB
abendblatt
18:42 05.10.2020.

Pilsel izmislja „aferu“ i od sebe pokusava napraviti zrtvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije