Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća kraj varaždina

Pijani mladić u neregistiranom autu i bez vozačke udario u dijete

policija, prometna, prometni policajac
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
03.01.2014.
u 13:20

Mladić (19) je pobjegao s mjesta nesreće. Policija ga je pronašla kasnije, a ozlijeđenom šestogodišnjem djetetu pružena je medicinska pomoć

U prometnoj nesreći u Gornjem Vratnu pokraj Varaždina ozlijeđeno je šestogodišnje dijete, javlja PU varaždinska.

Nesreća se dogodila u četvrtak oko 13 i 40 sati kada je 19-godišnji mladić koji je pod utjecajem alkohola od 1.78 g/kg  i bez vozačke dozvole upravljao automobilom u jednom trenutku počeo voziti unatrag. Tada je stražnjim desnim dijelom vozila udario u dijete koje se nalazilo na kolniku iza vozila.

Mladić je pobjegao s mjesta nesreće, a policija ga je pronašla kasnije te je doveden u PU varaždinsku gdje je, kako navodi policija, ''smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja alkohola''. 

Ozlijeđenom šestogodišnjem djetetu medicinska pomoć pružena je u Općoj bolnici u Varaždinu.

>> Strava u Međimurju: Podigao dijete (5) i bacio ga na beton

Komentara 1

TR
Trempetich
14:32 03.01.2014.

Ne znam iskreno što da komentiram? To što je pijan, što je bez vozačke pijan uzeo auto ili "neispravnost" neregistriranog auta pod paskom pijanog mladića bez vozačke..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije