Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PERNAR OPET PROZIVA:

'Nastavlja se farsa HRT-a, pozvali su sve Bandićeve protukandidate osim mene'

Ivan Pernar
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/3
07.12.2016.
u 13:23

Je li moguće da im toliko smetam?, pita se saborski zastupnik na Facebooku

Saborski zastupnik Ivan Pernar, koji je prošli tjedan najavio mogućnost kandidature za gradonačelnika Zagreba, danas se požalio da nije pozvan u emisiju HRT-a o izborima u Zagrebu.

"Nastavlja se farsa u režiji HDZ-a, odnosno HRT-a, u emisiji posvećenoj lokalnim izborim u Zagrebu, odnosno izboru gradonačelnika, pozvali su sve Bandićeve protukandidate osim mene.
Je li moguće da im toliko smetam? Dragi prijatelji, molim vas da im pokažemo našu snagu na izborima, da zadamo udarac establishmentu koji radi od nas budale već 25 godina", komentirao je Pernar na Facebooku.

Pernar je, podsjetimo, prošli tjedan rekao da će se kandidirati samo ako će to htjeti barem 10 posto građana. Između ostalog u programu je najavio vraćanje u rad žičare do Sljemena, reviziju ugovora s pročistačem otpadnih voda i prestanak  ovršivanja dužnika Zagrebačkog holdinga putem Marijana Hanžekovića.

>> Pernar otkrio što misli o Titu, Tuđmanu, Miloševiću, Jugoslaviji...

>> Pernar otkrio o čemu ovisi njegova kandidatura za gradonačelnika Zagreba

Komentara 32

VR
Vojislav_Radakovic
14:16 07.12.2016.

Pa ti ces ionako otici iz emisije...

AN
anticenzura
13:36 07.12.2016.

Ovaj decko stalno kmeci da je ugrozen, da mu ne daju govoriti, a on blokirao pola regiona na fejsbuku. Rastjerao sve svoje kriticare, redikul na kvadrat.

BO
Bogodol
13:38 07.12.2016.

Sinoć sam kratko gledao Otvorenu na tzv. HTV-u i kad sam vidio sve potencijalne kandidate za gradonačelnika grada Zagreba, a nema glavnog tj. Milana Bandića, odmah sam mu poželio još jedan mandat. Individua u gornjem tekstu koja se buni da nije pozvana mi nije padala na pamet jer za njega mogu glasati samo oni koji su dibidusi ili su za zahebanciju (moram ovako napisat da me ne izbace).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije