Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbog jake bure

Paški most, dio A1, A6 i J. magistrale samo za osobna vozila

'02.10.2011., Vrgorac - Autocesta A1 nakon ulaza u Vrgorcu, u pravcu Zagreba, kod vijadukta Kokorici. Ilustracija. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
22.07.2012.
u 08:32

Kod naplatnih postaja Lučko na izlazu sa autoceste prema Zagrebu nema dužih čekanja

Zbog bure, samo za osobna vozila otvoreni su Paški most, dionica Jadranske magistrale između Karlobaga i Svete Marije Magdalene (D8), državna cesta D54 Maslenica- Zaton Obrovački, dionica autoceste A1 između čvorova Gornja Ploča i Maslenica (obilazak za ostala vozila je državnim cestama: Gornja Ploča-Lovinac- Gračac-Obrovac-Karin: D522, D50 i D27), te dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica (obilazak za ostala vozila je starom cestom kroz Gorski kotar-D3), javio je HAK.

Na Krčkom mostu i Jadranskoj magistrali (D8) između Bakra i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Pojačan je promet sa otoka Krka prema kopnu, povremeno na dionici autoceste A1 Bosiljevo-Zagreb u smjeru unutrašnjosti, dok kod naplatnih postaja Lučko na izlazu sa autoceste prema Zagrebu nema dužih čekanja. Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni, te skliski u Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj. Upozoravamo vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Komentara 4

FE
Felicijen
09:22 22.07.2012.

Tako je to kad se most i cesta rade na krivom mjestu. Bolje da su radili maslenički tunel nego most na takvom mjestu. Zašto stari most nije bio nikada zatvoren ?

MO
modovisisajteMaraschino
11:48 22.07.2012.

i stari most je bio zatvaran ali puno manje jer je drugacijeg profila i na drugom mjestu... samo sto prije 20 i vise godina nije se toliko putovalo i nije bilo toliko vijesti o stanu u prometu pa se nitko ne sjeca da je zatvaran stari most zbog bure

NB
Ne_Bumo_Se_Dali
13:09 22.07.2012.

Bojim se da je jedino rješenje za dio krive trase A2, naknadno zatvaranje tih dijelova u tunele. A jedan od komentatora, koji se jako zalaže za Pelješki most, rekao bi: Autocesta A2 nema cijene! Nažalost sve materijalno ima svoju cijenu,, a sve loše ideje i odluke koje se ostvare kao zahvati u porstoru, mogu imati i enormnu cijenu, koju onda netko mora platiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije