Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

'Par sati prije uhićenja samo je ponavljao dođi, dođi, dođi što prije'

Ističe kako je njezinom sinu potrebna liječnička pomoć, a ne zatvor
13. siječnja 2020. u 21:35 2 komentara 6645 prikaza
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/11

Jesam li ljuta zbog svega? Ne, nisam ljuta nego zabrinuta jer on od straha nije spavao 20-ak dana u komadu. I zločin je napravio rastrojen. Dečki koje je ubio maltretirali su ga i upadali mu u stan po noći i prijetili mu nožem - kaže Etel Zavadlav, majka 25-godišnjeg splitskog ubojice koji je usred bijela dana u subotu brutalno likvidirao Juru Torlaka, Marina Pajića i Marina Bobana zbog maltretiranja njega i brata.

opara uvjerava da je split siguran Splitski ubojica hitno prebačen u Zagreb, prijeti li mu osveta?

Za Jutarnji list majka Filipa Zavadlava kazala je da se trenutno nalazi u Austriji gdje radi te da će se u Hrvatsku vratiti tek koncem siječnja kada joj završi smjena. Kaže kako je totalno izvan sebe otkad je na internetu vidjela što se dogodilo te da od tada ne prestaje piti tablete za smirenje. 

- Uzeli su mu sav novac koji je imao pa mu je hitno trebao novi ukrcaj na brod jer nije imao ni za hranu. Smršavio je osam kilograma u mjesec dana. Na brod se, kao časnik palube, trebao ukrcati ove sedmice - tvrdi ona.

Filip Zavadlav 'ON NIJE BIO SMIREN' Psihijatar objašnjavao grupe za podršku ubojici

Ističe kako je njezinom sinu potrebna liječnička pomoć, a ne zatvor. Par sati prije uhićenja čula se s njim. Bio je, kaže, "zbrkan" i samo je ponavljao "Dođi, dođi, dođi što prije".

- Tog dana kad je bilo ubojstvo, htio je otići u bolnicu na hitni psihijatrijski prijem. Spominjao je suicid, bacanje pod vlak i slično, ali nikada ovakav užasan ishod. No otac ga je spriječio u odlasku u bolnicu jer je smatrao da se poslije toga neće moći nigdje zaposliti. A policiji se Filip nije nikad obratio za pomoć, jer ionako ne bi bilo svrhe.

Upitana kako komentira Filipovu kriminalnu prošlost poručila je da se "pišu bezvezarije pa i da je nju sin tukao, što je apsolutna laž”.

VIDEO Trostruko ubojstvo u Splitu: Nosio pušku po gradu i tražio iduću žrtvu

Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene
Slasni zalogaji
Business brunch: Must have vodič za hrvatske biznismene
Grawe
PRIHVATI IZAZOV
Izazov za sve trkače koji žele pomoći drugima
  • Ptica_:

    Dakle, koliko sam shvatio, jedini uspjeh policije u ovom slučaju je što je upozorila najtežeg među dotičnim narko-mafijašima da se skloni na sigurno.

  • oLo:

    Agonija, koja se samo sa smrću mogla završiti.