Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Krasnec:

Ovo je skandal na razini afere Watergate. Da nema imunitet, Trump bi bio optužen!

Tomislav Krasnec
Foto: Screenshot
1/2
22.08.2018.
u 14:17

Večernjakov dopisnik iz Bruxellesa komentira skandal koji trese Ameriku

SAD trese skandal nakon što je bivši odvjetnik američkog predsjednika Donalda Trumpa Michael Cohen priznao pred sucem da je platio šutnju dvjema ženama koje su tvrdile da su bile u vezi s Trumpom, a cijeli slučaj u Večernjakovu studiju komentira naš dopisnik iz Bruxellesa Tomislav Krasnec.

Kaže kako je ovaj slučaj u razini afere Watergate, možda čak i veći skandal od dosad najtežeg političkog skandala u američkoj povijesti nakon kojeg je Richard Nixon dao ostavku na mjesto predsjednika SAD-a.

– Dugogodišnji Trumpov odvjetnik i čovjek za rješavanje prljavih poslova koji je Trumpu radio pravne usluge i prljave poslove dok je Trump bio biznismen, ali i u kampanji za predsjednika države, jučer je dao priznanje da je počinio kazneno djelo kada je dvjema djevojkama za koje se sumnja da su imale odnose s Trumpom, platio novac da o tome ne govore javno. To je učinio tijekom kampanje pokušavajući utjecati na izborni rezultat i rekao je da je to učinio u koordinaciji s kandidatom za kojega je tada radio. To je kazneno djelo u Americi – kaže Krasnec.

– Čovjek koji zna sve najprljavije Trumpove tajne pod pritiskom je tužitelja progovorio. To u ovom trenutku znači da bi Trump u toj optužnici bio imenovan kao nalogodavac tog kaznenog djela da nema imunitet koji ga štiti – objašnjava Krasnec.

Cijeli razgovor pogledajte u videu.

Komentara 133

Avatar Apsalar
Apsalar
14:33 22.08.2018.

Koga je Trump stiskao pa mu platio da šuti, nije niti W od Watergatea gdje se prisluškivalo ptotivničku stranku. Ovi današnji "novinari" i nisu ni za šta nego za "sex skandale", jer za svaku drugu pravu istraživačku vijest treba biti inteligentan.

LU
Lujo123
14:42 22.08.2018.

TOMISLAV KRASNEC - hajd ne baljezgaj soroševac !

DU
Deleted user
14:44 22.08.2018.

Zaista ne bih volio biti u koži lijevih novinara. Ptpuno besmisleni životi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije