Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEDICINSKI OSKAR

Ovih četvero hrvatskih liječnika je u finalu međunarodne nagrade: 'Biti majka dvoje djece i kirurg zahtijeva puno toga'

03.03.2024.
u 19:19

Za 'Medicinski Oskar' pristigla su 242 rada, od kojih je kriterije za nominaciju zadovoljilo samo 148 prijava, a od toga je odabrano 18 finalista. Natječu se znanstvenici iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Hrvatske, Mađarske, Sjeverne Makedonije, Slovenije i Srbije

Komentara 2

Avatar ZLO
ZLO
21:16 03.03.2024.

Boze komentara. Biti kirurg je u rangu rada u rudniku. Vise volim citati o ovim ljudima nego o bilo kojem "poznatom" iz estrade, sporta ili politike. Ovo su ljudi koji spasavaju zivote.

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
20:33 03.03.2024.

Dakle svašta! Od čega se radi spektakl!?! Pa to ga ima koliko god hoćeš u medicini. Još ako su oboje liječnici,a u isto vijeme žele odgajati svoju djecu kako treba nije baš jednostavno. Biti majka troje djece i raditi u Plodinama uz muža koji rinta u građevini je također izazov i to daleko veći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije