Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD BABY BOOMA

Ove godine dvostruko više umrlih nego rođenih, raste broj razvoda i vjenčanja

28.05.2021.
u 20:10

Demograf Pokos: Nije zabilježen pad živorođenih i zbog povratka iseljenih koji su izgubili posao u inozemstvu i djeca su im rođena u Hrvatskoj

Ključne riječi

Komentara 22

DU
Deleted user
20:20 28.05.2021.

Brak nije igra niti predstava za društvene mreže.Brak je ozbiljna institucija. Uspješan brak sadrži odgovornost ,ljubav, trpljenje, Brak je suživot žene i muža prepun obveza,prilagodbe ,uspona i padova . Potrebno je uzajamno poštovanje. A današnja mladež nije spremna za svena za sve navedeno. Zato se brzo razvode.

RO
RobbieSthlm
22:32 28.05.2021.

problem je što sve damice hoće nogometaša ili ništa pa ostanu suve. izbirač nađe otirač.

VI
vidum
20:32 28.05.2021.

Raste i broj vjenčanja. Kad se jedni te isti vjenčaju i razvode po desetak puta. Gdje su rezultati tuih vjenčanja, djeca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije