Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Joj...

Ovako ne biste trebali skakati s grede!

telka
Foto: Screenshot
30.03.2016.
u 19:13

Ekipa Telke TV u novom videu Mašala show komentira tri zanimljiva videozapisa koji su preplavili internet

Ekipa Telke TV u novom videu Mašala show komentira tri zanimljiva videozapisa koji su preplavili internet. 

Naime, u videu možete vidjeti kako ne biste trebali skakati s grede, najnespretnijeg kradljivca te što se dogodilo tijekom susreta Baracka Obame i Raula Castra. 

Više zanimljivih videa pogledajte na Telka.hr

>> Brisači stakla i aparat za gašenje požara. Ovako su ih iskoristili oni

Komentara 4

MU
MuchkoJewbre
20:51 30.03.2016.

Nije ti ovo potribno momak, moš ti i originalno nešto napravit. Okani se tih prežvakanih jubito komentara na tuđe snimke.

HR
Hrvatska3014
21:03 30.03.2016.

Mala Kumrovačka škola video montaže. Gle... momak, tako idemo u krug. Ja vrijeđam Milanovića ili Komadinu, a ti drugu stranu i tako dovijeka.

PI
pinichi
21:47 30.03.2016.

Ovaj filmić nespretne talijanske gimnastičarke viđen je na internetu prije petnaestak dana.... A vi ga tek sad stavljate ovdje kao neku ekskluzivu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije