Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ovaj ''crni petak'' vrećice će vam prenositi - Eko Taxi

Eko Taxi
Foto: Eko Taxi
1/6
27.11.2019.
u 12:30

Eko Taxi 29. studenog osigurao je svim šopingholičarima iz Pule, Rijeke, Opatije, Splita, Sinja i Dubrovnika 20% popusta na sve vožnje

Black Friday tj. ''Crni petak'' na prvu ne odjekuje optimizmom, no ''Crni petak'' globalno označava jedan od najuzbudljivijih dana u godini, a trgovačkim lancima nerijetko i najsretniji. Posljednjih godina i hrvatske potrošače krajem studenog trese shopping groznica. Rasprodaje i masovna sniženja zadnji petak ovog mjeseca ponovno će omogućiti uštedu mnogih kućanstva, a ponuda se rasprostire na mnoge brandove raznolikih artikala. Kako bi sve dućane lakše i brže stigli obići, tu je i Eko Taxi koji, osim brze i efikasne usluge, također slavi najluđi petak u godini te nudi razne pogodnosti.

Foto: Eko taxi

Prema najpopularnijem tumačenju, ''Crni petak'' je dobio svoje ime nakon što su ga tako počele prozivati gradske vlasti u Philadelphiji zbog prometnih gužvi koje bi na taj dan izazvali kupci u gradu u svojim pohodima na trgovine. Upravo u slučaju gužve, bar u Hrvatskoj, najzeleniji taxi prijevoznik ponovno čuva leđa svojim korisnicima, ili u ovom slučaju - prenosi vrećice ''ulova'' dana.

Naime, Eko Taxi najavljuje 29. studenog iznimnih 20% popusta na sve prijevoze na području gradova Pule, Rijeke, Opatije, Splita, Sinja i Dubrovnika, neovisno na koji način su isti naručeni. Popusti se ne zbrajaju, tako da je odabir da li ćete koristiti popust koji omogućava plaćanje npr. MasterCard® karticom ili Black Friday popust na Vama.

Foto: Eko taxi

Na sreću građana, ove godine svoju energiju slobodno mogu usmjeriti u kupovinu, a za umoran hod kući nakon slatkih napora shoppinga mogu zamijeniti pozivom ili korištenjem Eko Taxi aplikacije i riješiti muke. Black Friday nikada se nije činio mobilnijim, ali s obzirom na to niti povoljnijim.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije