Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kopkala ga znatiželja

Otvorio misteriozni ormarić nakon 40 godina, iznenadio se kad je vidio što je u njemu

Zgrada
Foto: Ilustracija/ YouTube
01.04.2014.
u 09:11

"Otvorio sam ga iz čiste znatiželje. Mislio sam da će biti pun smeća pa sam se iznenadio kada sam ga otvorio", rekao je kućepazitelj Ronald

Više od 250 limenki hrane iz 1970-ih pronađeno je u misterioznom ormariću koji nitko nije otvarao 40 godina. Ormarić je nakon svih tih godina otvorio kućepazitelj zgrade u Hoveu u istočnom Sussexu, 64-godišnji Ronald Mclintock.

Ormarić se nalazio na 11. katu zgrade, a bio je zaključan i nije pripadao nikome od stanara. S obzirom na to da nije imao ključ, Ronald je u ormarić provalio. Kada ga je otvorio, pred njim su bile razne juhe, konzervirani umaci i tekućina za pranje, dječji puder, šećer te folija za zamatanje hrane, piše Daily Mail. U dobro organiziranom ormariću bilo je i konzervi graha, mljevene kave, mlijeko u prahu te nekoliko lonaca i tava, a na svim predmetima su bile markice s cijenom i imenom trgovine u kojoj su kupljeni.

Nitko na 11. katu nije znao zašto je sve to pohranjeno u ormariću. "Otvorio sam ga iz čiste znatiželje. Mislio sam da će biti pun smeća pa sam se iznenadio kada sam ga otvorio", rekao je Ronald i dodao kako je u ormariću bilo najmanje 250 stvari. "Netko je očito potrošio mnogo novca i pospremao sve to iz nekog razloga, a osim konzerve sa šljivama, sve je u savršenom stanju", ispričao je znatiželjni kućepazitelj. "Sedamdesete su bile nesigurne godine, bilo je štrajkova, Hladni rat... možda se netko pripremao za najgore", zaključio je Ronald.

>> Znatiželjni otac nije mogao vjerovati što mu sin radi u slobodno vrijeme

Komentara 7

CA
capto a parva
10:24 01.04.2014.

... neka on provali u moj frižider ... to je iznenađenje ... on prazan ...

DU
Deleted user
10:48 01.04.2014.

koji glupi članak

DU
Deleted user
13:05 01.04.2014.

zasto onda jednostavno ne ugasite vecernji a stavite daily mail. ovo ja jos jucer ujutro procito u daily mailu. pa mislim, ovako moze svak biti novinar I imat novine online, skuplja okolo clanke I stavi na svoj site. od 100 clanaka 8 su skinuti sa daily maila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije