Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatian Design Superstore

Otvorena kuća hrvatskog dizajna, Milanović stigao na otvorenje!

Croatian Design Superstore
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/23
13.03.2015.
u 22:00

Multifunkcionalni dizajnerski centar Croatian Design Superstore zaintrigirao je premijera Milanovića koji je na otvorenje stigao kako bi pružio podršku domaćim dizajnerima.

U samom srcu Zagreba, točnije u Martićevoj 4, otvoren je prvi multifunkcionalni dizajnerski centar posvećen promociji i afirmaciji hrvatskog dizajna.

Otvorenju Croatian Design Superstorea nazočio je i premijer Zoran Milanović kojeg su s centrom upoznale kreativna direktorica projekta Ira Payer i investitorica Suzana Košćak.

Osim Milanovića na otvorenju su bili i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin te Boris Ljubičić, višestruko nagrađivan domaći dizajner poznat po zalaganju za promicanje hrvatskog identiteta temeljenog na "kockicama".

Croatian Design Superstore otvoren je s misijom osnaživanja hrvatskog dizajna i domaćih dizajnera. U prodajnom salonu izlažu se najbolji primjerci domaćeg dizajna bilo da je riječ o maloserijskim, obrtničkim, manufakturnim ili industrijskim proizvodima.

Zbog raznolike ponude u kojoj se može naći sve od igle do lokomotive s hrvatskim potpisom Croatian Design Superstore postat će bez sumnje i prava turistička atrakcija!

 

>>Trgovina koja nudi samo najbolje i koja će biti prvorazredna turistička atrakcija

Komentara 3

NO
novalastavica
22:59 13.03.2015.

Konacno maneken dosao svojima a trebao je povesti i svoju manekensku svitu. Samo tu je jedan problemcic ta manekenska druzina rastura cijelo drustvo ivodi ga u propast

BA
bajo2
23:21 13.03.2015.

pa ovo se moze samo nazvati sklad,neskladnosti!

RO
rodjo123
07:44 14.03.2015.

Odličan event za agramerske hohštaplerke sa žutim kovanicama u džepu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije