Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jelena Topić (29)

Otkriveno zašto je djevojka mjesec dana stajala i šutjela na trgu!

Jelena Topić
Facebook/Podrška Jeleni Topić
29.10.2013.
u 09:24

Jelena je navodno na sebi cijelo vrijeme imala bubicu da bi snimila komentare prolaznika, a oko nje su vjerojatno bili njezini prijatelji koji su sve snimali.

Jelena Topić (29) koja postala poznata jer je mjesec dana stajala i šutjela u centru Prijedora, čini se, samo radi dokumentarac za svoj diplomski rad, piše Telegraf.rs.

Jelena je do prekjučer svakog dana stajala na postolju na Trgu u Prijedoru od 10 do 13 sati, a onda se više nije pojavljivala. Na mjestu gdje je stajala ostala je samo kutija s natpisom humanitarnog broja 1413 za pomoć bolesnom dječaku Igoru i krede s kojima su prolaznici ispisivali svoja imena na pločniku.

Jelena je studentica Akademije umjetnosti u Banjoj Luci, na odsjeku filmske i TV-režije. Prije Akademije završila je Ekonomski fakultet. Samostalno je režirala predstavu "Opća bolnica", a asistirala je u režiji još jedne predstave.

Jelena je apsolventica na Akademiji te joj je ostao još samo diplomski rad pa se zato i pretpostavlja da je njezin jednomjesečni prosvjed upravo prikupljanje materijala za dokumentarac, piše Telegraf.rs. Navodno je na sebi cijelo vrijeme imala bubicu da bi snimila komentare prolaznika, a oko nje su vjerojatno bili njezini prijatelji koji su sve to snimali.

Jelena je svoj nastup prijavila policiji da bi joj dopustila stajanje na trgu, a jedna ju je žena pokušala nasilno skinuti s postolja.

>> 'Živi kip' dobio stranicu podrške: 'Svi smo mi Jelena!'

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije