Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Isključena'

Više od 20 dana ukipljeno stoji i šuti na trgu! Zašto?

Živi kip
Screenshot/YouTube
22.10.2013.
u 11:34

– Njezina poruka šutnjom jača je u vremenu u kojem posvuda vlada galama – kazao je Šević.

"Danas ne znam što da napišem", to je sugrađanima pisanom porukom poručila Jelena Topić koja je nazvana i "prijedorskim živim kipom", piše Otvoreno.ba.

Već skoro mjesec dana djevojka stoji na glavnom trgu u Prijedoru i svi je gledaju, neki joj čak i govore, ostavljaju joj novac i "vizitke" u džep. Dobila je čak i bračne ponude, no ona je na sve ostala nijema. Prijedorčanima je ona i dalje najveća misterija.

Prijedor24h piše da dio građana objašnjava kako mlada režiserka Jelena Topić prosvjeduje zbog nezaposlenosti, jer je završila dva fakulteta, a drugi misle da snima dramski rad.

Na postolju na kojem stoji do sada je stavljala poruke "Pričala ili šutjela, nitko me ne čuje", "Jadna ne bila", "Izolacija", "Isključena", a na Facebooku se zapitala treba li se učlaniti u stranku. Slikar iz Prijedora Mirko Šević istaknuo je da sve što Jelena Topić radi pripada suvremenoj umjetnosti, teško razumljivoj prosječnom čovjeku.

– Njega poruka šutnjom jača je u vremenu u kojem posvuda vlada galama – kazao je Šević. Prilog o djevojci koja šuti objavila je Alternativna televizija.

>>Za požar na MSU koji je uzbunio Zagreb 'kriv' je Fabian Knecht

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije