Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u okolici vinkovaca

Otkriven trojac: U tri mjeseca počinili sedam teških krađa

lisice
Duško Jaramaz/PIXSELL
27.03.2013.
u 14:05

Ukupna materijalna šteta koju su počinili procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna

Kriminalističkim istraživanjem nad 27-godišnjakom iz Šiškovaca, 21-godišnjakom iz Jarmine i 20-godišnjakom iz Ivankova, mjesta koja se nalaze u okolici Vinkovaca, utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da su na području Policijske postaje Vinkovci počinili ukupno sedam kaznenih djela teške krađe, u vremenu od druge polovice prosinca 2012. do sredine ožujka ove godine, priopćila je PU vukovarsko-srijemska.

Ovaj je trojac, prema saznanjima prikupljenim kriminalističkim istraživanjem, provalio u tri ugostiteljska objekta iz kojih su otuđili novčane pologe, cigarete, kovanice iz aparata za zabavne igre, prijenosno računalo. Također su provalili i u službeno vozilo tvrtke koja se bavi održavanjem aparata za tople napitke iz kojeg su otuđili pet kilograma kave te razbili staklo na ugostiteljskom objektu brze hrane u Vinkovcima. Trojica osumnjičenika terete se i da su provalila u automate za žetone na dvije autopraonice u Vinkovcima, iz kojih su ukrali novac, a ukupna materijalna šteta koju su počinili procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna. 

>> Iz hotela u Novom Vinodolskom ukrali perilicu za posuđe

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije