Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala ipak previše

Otkrio da ga supruga vara nakon ovih seksi fotografija

nevjerna
Foto: Snapchat
1/2
21.10.2015.
u 18:08

Nevjerna žena suprugu je poslala seksi fotografije i nije ni sanjala da će otkriti kako je u sobi s drugim muškarcem

Zahvaljujući tehnologiji, nevjeru je danas postalo jako teško skriti. U to se uvjerila i jedna žena koja je rekla svom suprugu da je na poslovnom putu, a prije spavanja poslala mu je seksi fotografije iz hotelske sobe.

Za supruga se fotografirala u grudnjaku i gaćicama putem aplikacije Snapchat te mu napisala kako uskoro ide spavati, piše Elite Daily. No, suprug ju je nakon fotografija pitao tko je s njom u sobi. Iako ga je ona pokušavala uvjeriti kako je sama, druga je fotografija otkrila istinu.

Unatoč tome što je stražnjicu stavila u prvi plan, svatko na fotografiji može primijetiti i muške čizme, kao što ih je primijetio i prevareni muškarac.

Foto: Snapchat

Komentara 23

DU
Deleted user
19:15 21.10.2015.

A tko je držao fotoaparat? *eble vas cipele.

Avatar bambam
bambam
18:55 21.10.2015.

Pa ja bih prvo pitao kako uspjeva uslikati te slike mobitelom sama.

JU
jureknez26
20:19 21.10.2015.

takve mi doktor propisao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije