Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbila svađa

Otac na udaru kritika: Odbio se fotografirati s kćeri na njezinom vjenčanju, razlog je bizaran

vjenčanje
Dino Stanin/PIXSELL/Ilustracija
06.02.2022.
u 09:06

- Rekao mi je da me jako voli, ali da njegovoj supruzi to neće biti ugodno - kazala je žena

Vjenčanje je mnogima jedan od najvažnijih dana u životu i žele mnogo fotografija toga dana kako bi ga se mogli sjećati, no jednoj je mladenki maćeha uništila to iskustvo

U anonimnoj objavi na Redditu, žena je ispričala kako je na njezinu vjenčanju izbila svađa zbog koje je rekla ocu i njegovoj supruzi da napuste događaj. 

- Željela sam sve tradicionalne stvari. Da se majka sprema sa mnom, otac me otprati do oltara... - navela je uvodno dodajući kako su se svi fotografirali, a ona je želja fotografiju na kojoj je samo sa svojim roditeljima

Problem je nastao zbog toga što je to smetalo novoj supruzi njezina oca. Govorila joj je kako je njezin otac sada oženjen za nju i kako se ona ne može fotografirati samo sa svojim roditeljima. Otac je poslušao svoju novu suprugu i odbio se fotografirati bez nje, navodi Mirror.  

- Rekao mi je da me jako voli, ali da njegovoj supruzi to neće biti ugodno - kazala je žena na Redditu. 

Povrijeđena što je izabrao želju svoje supruge prije nego njezinu na dan njezina vjenčanja, rekla mu je ode i kako ne želi s njime otplesati prvi ples niti čuti njegov govor. Sljedećeg dana nazvao ju je u suzama želeći izgladiti situaciju, ali nije bila spremna čuti njegovu ispriku. 

- Rekla sam mu da je dobro što ima još jednu kćer i što ima priliku biti otac mladenke u jednom trenutku - navela je te upitala korisnike društvene mreže je li se ispravno ponijela u cijeloj situaciji. 

- Reakcija vaše maćehe bila je pretjerana, a vaš je otac trebao vas imati kao prioritet. Imate svako pravo biti povrijeđena - bio je jedan od odgovora na njezino pitanje. 

- Izgubio je uspomenu koja se događa jednom u životu - naveo je drugi korisnik dodajući kako se trebao suprotstaviti supruzi.

VIDEO Vjenčanje na Zoom-u! Upoznali su se tijekom pandemije, nikada se nisu vidjeli uživo: "Nikada nisam mislila da će se ovo meni dogoditi!"

Ključne riječi

Komentara 1

VI
vidum
09:32 06.02.2022.

Možda je istina to sa suprugom, ali možda je razlog i nešto drugo. Ja sam se slikao na vjenčanjima mog nećaka i nećakinje, a nakon njihovih razvoda, bilo bi mi draže da nisam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije