Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga u tijeku

Ostojić: Nije se prisluškivalo Jadranku Kosor!

Ranko Ostojić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
07.11.2013.
u 11:30

Ono što je zasad utvrđeno jest da nije bilo prisluškivanja, ali ćemo provjeriti ostatak navoda koji se odnosi na neke druge mjere, rekao je ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić.

Slučaj navodnog prisluškivanja Jadranke Kosor u vrijeme dok je bila premijerka, a što sugeriraju odvjetnici Ive Sanadera, danas je komentirao ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić.  
– Iako postupke u tijeku ne mogu komentirati, mogu sa sigurnošću reći da sam naložio istragu navoda. Ono što je zasad utvrđeno jest da nije bilo prisluškivanja, ali ćemo provjeriti ostatak navoda koji se odnosi na neke druge mjere (praćenja sve elektroničke komunikacije, op. a), rekao je ministar Ranko Ostojić.

>>Nelegalno slušali Jadranku Kosor?

Komentara 2

Avatar marnie
marnie
12:49 07.11.2013.

Ostojiću, ti prisluškuje sve živo i mrtvo. Čak i gospodina Paunu, o čemu su ga obavijestile švicarske vlasti. Da ne spominjem oporbu, Stožer, i sve druge ''neprijateljske elemente''. Evo, čak ti i je i Bujanac poručio da ga prisluškuješ, kao i gosp. Zvonimir Hodak!

GU
gustirna
13:49 07.11.2013.

zar ijedan normalan covjek vjeruje komunistima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije