Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIGNJEČIO GA KAMION

Tragična smrt: Oliver je otišao u Njemačku zbog bolje skrbi za sina

Ilustracija
Hannibal Hanschke/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
17.01.2021.
u 21:32

Obitelj Osječanina odlučila je da će pokop biti u Njemačkoj, no kako još istraga nije okončana, a i zbog COVID mjera, nije još sigurno kada.

Tragična smrt 42-godišnjeg Olivera Peškerovića, kojeg je u nesreći 11. siječnja u gradu nedaleko od Düsseldorfa prignječio kamion, obišla je cijelu Hrvatsku, a brojni prijatelji opraštali su se od njega i preko Facebooka.

Naime, Oliver je inače iz Osijeka u kojem je u mladosti igrao za niželigaške momčadi, a kasnije postao i trener. Kasnije je zasnovao i obitelj i dobio dva sina, a 2017. godine je otišao u Njemačku tražeći bolju skrb za jednog sina koji je 100-postotni invalid.

Na jutro nesreće, prenosi 24 sata, sjeo je u kamion kojim je raznosio poštanske pakete. U jednom trenutku se zaustavio i otišao u u zadnji dio kamiona kako bi uzeo jedan paket te osjetio kako se kamion počeo kretati. Peškerović je brzo krenuo prema prednjem dijelu kako bi podignuo ručnu kočnicu, no tada je već drugi kamion išao prema njegovom te ga prignječio.

Kada je stigla hitna pomoć, Peškerović je još uvijek bio živ te je prevezen u bolnicu u Kölnu. Nakon ove nesreće završio je u komi na četiri dana, a kada su liječnici ustanovili da je u preteškom stanju, obitelj je proglasila njegovu smrt te odlučila donirati njegove organe.

Obitelj Osječanina odlučila je da će pokop biti u Njemačkoj, no kako još istraga nije okončana, a i zbog COVID mjera, nije još sigurno kada.

- Napustio nas je naš dugogodišnji trener i igrač Oliver Pešerović, nakon tragične nesreće. Zahvaljujemo se na svemu što je učinio za naš klub. Obitelji iskrena sućut, napisali su u NK Satnica.

Komentara 2

Avatar Dalmacija
Dalmacija
22:16 17.01.2021.

Jadna Hrvatska sirotinja, pobjegli iz Hrvatske, otišli u izbjeglištvo i tamo poginuo. Tužna je sudbina Hrvatske i njenih građana.

Avatar rubinet
rubinet
00:00 18.01.2021.

Zašto ne zaposlite lektora? " ..otišao u Njemačku zbog bolje skrbi za sina.." Pogrešno." Otišao je radi bolje skrbi. Prijedlogom zbog izriče se uzrok , a prijedlogom radi namjera. Novinari ne znaju temelje jezika, a žive od pisane riječi. Žalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije