Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donatorska večer

Opačić: Država još nema izgrađen sustav brige za bolesnu djecu

milanka opačić,mirando mrsić,marina lovrić merzel (1)
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
1/8
23.03.2012.
u 20:58

Donatorska večer Zaklade Viktorija održana je pod pokroviteljstvom četiri ministarstva i sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel

- Država još nema izgrađen sustav brige za bolesnu djecu, kakav bi trebao biti. Ipak, neke županije, poput Sisačko-moslavačke, pokazuje visok stupanj solidarnosti za djecu. Troškove moramo smanjiti na najmanju mjeru, ali moramo ukloniti sve administrativne barijere, kada su djeca u pitanju. Naša racionalizacija mora uskoro dati učinke - rekla je potpredsjednica Vlade RH i ministrica socijalne politke i mladih Milanka Opačić na donatorskoj večeri Zaklade Viktorija za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti u Sisku.

Zaklade poput Viktorije, koja trenutačno pomaže 55 bolesnih djevojčica i dječaka, imat će punu potporu Ministarstva rada i mirovinskog sustava, spomenuo je ministar Mirando Mrsić. On je najavio kako će će se svaki zahtjev upućen Ministarstvu rješavati isti dan.

Donatorska večer održana je pod pokroviteljstvom četiri ministarstva i sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel. S novim donacijama, u Zakladi Viktorija je prikupljeno više od pola milijuna kuna.

Komentara 5

VE
velikazmija
21:41 23.03.2012.

u sisačkomoslavačkoj ti je prija i stranačka drugarica ..a to --

OB
-obrisani-
22:05 23.03.2012.

I nije valjda da ova, zajedno sa onom umišljenom iritantnom kokošom od SI-MO županice, misli da će nešto korisno napraviti, osim što se proseravaju po donatorskim večerama na kojima te pokondirene tipične seljanke, bezuspješno glume dame i misle da su reinkarnirane majke Tereze.

OB
-obrisani-
22:40 23.03.2012.

kako ce imati kada bolesnici vladaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije