Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki hit

Ovaj ste video proteklih dana najčešće gledali, a sada je otkrivena prava istina!

Anna Dovgaljuk
Foto: Screenshot
1/2
09.10.2018.
u 11:18

Iako se snimka proširila internetom te je izazvala lavinu komentara, sada se oglasio jedan od muškaraca koji je bio zaliven te tvrdi kako je riječ samo o reklami i da su aktivistice zalijevale plaćene glumce

Prošli mjesec Ruskinja Anna Dovgaljuk (20) privukla je pozornost javnosti objavivši snimku na kojoj su njezine aktivistice zalijevale izbjeljivačem muškarce u podzemnoj željeznici jer sjede raširenih nogu.

Feministice su željele pokazati muškarcima da ne bi trebali pokazivati svoju ''alfa-metodu u podzemnoj željeznici među ženama i djecom'' te da zbog toga zaslužuju prijezir.

Iako se snimka proširila internetom te je izazvala lavinu komentara, sada se oglasio jedan od muškaraca koji je bio zaliven te tvrdi kako je riječ samo o reklami i da su aktivistice zalijevale plaćene glumce.

– Prolijevale su vodu na nas – rekao je on, piše The Verge, a video je snimao studio My Duck’s Vision.

Nakon objave kako se radi o reklami, 20-godišnjakinja uklonila je video sa svojeg YouTube kanala, a proširile su se glasine kako je riječ o antifeminističkoj kampanji u kojoj su se djevojke zapravo rugale onima koje se zalažu za ženska prava.

Komentara 13

IB
istina_boli
13:11 09.10.2018.

Muskarcima je sjedenje rasirenih nogu isto tako prirodan nacin sjedenja kao sto je zenama prirodan nacin sjedenja sa skupljenim nogama. Nije u pitanju nikakva bahatost, nego jednostavno priroda. To , sto su si mentalci utupili u glavu da svi moraju da sjede skupljenih nogu nek okace macku o rep.

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
12:22 09.10.2018.

sorosevi i rotschildovi placenici to the fullest.

DU
Deleted user
12:05 09.10.2018.

Treba samo pogledati snimke kad se Rusu autom ubaciš ispred sa i bez žmigavca,kakav zubar,kirurški tim nije doboljan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije