Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toliko ih nisu očekivali...

Uklonili cigle s kuće pa u čudu gledali što se krilo ispod njih

pčele
Foto: Facebook
1/3
03.10.2018.
u 18:21

Obitelj je znala da su im se pčele zavukle ispod cigli na kući, no nisu očekivali da će ih biti toliko

Jedna obitelj iz Germantowna u američkoj saveznoj državi Tennessee znala je da su im se između cigli na kući zavukle pčele te ih se nisu mogli nikako riješiti.

Zbog toga su u pomoć pozvali Davida L. Glovea, poznatijeg kao šaptača pčelama, koji je otkrio nešto nevjerojatno.

Riječ je o spasitelju pčela koji radi na području triju američkih država, a koji je odmah uočio kako se ispod cigli krije veliko gnijezdo.

No, obitelj nije mogla ni sanjati koliko je ono uistinu veliko.

– Nitko nije svjestan koliko veliko može biti gnijezdo pčela, uvijek svi misle da je isto kao osinje gnijezdo – kaže David L. Glover.

On je na ovoj obiteljskoj kući uklonio cigle na površini od oko jednog metra četvornog, a ispod kojih se protezalo gnijezdo sa stotinama pčela.

– Vlasnik je bio više nego zadovoljan jer sam uspio ukloniti i premjestiti gnijezdo – objavio je na Facebooku, gdje je izazvao lavinu komentara.

>> Obitelj pretraživala rijeku pa se šokirali kada su vidjeli što su izvukli iz vode

Ključne riječi

Komentara 11

OB
ObrenM
21:21 03.10.2018.

Pozdrav Karolini !

IL
ilijan1a
19:32 03.10.2018.

To uopće nije nešto posebno veliko

VI
Vito
08:33 04.10.2018.

na ovoj obiteljskoj kući uklonio cigle na površini od oko jednog metra kvadratnog, a ispod kojih se protezalo gnijezdo sa stotinama pčela. ::: O pčelama ukratko: Svaki roj pčela sastoji se od radilice, matice i truta. Kod jakih dobro razvijenih zajednica nalazi se ukupno 50.000 - 80.000 pčela što ovisi o košnici ::: Ovaj roj se tek počeo okupljati. __ No bolje je razvijen od onog tko nam redstavlja takav tekst u "večernjaku". __ Ili je vjerojatnije da pisci ovog članka nemaju apsolutno nikakvog pojma što je pčela. __ Stvarno je potrebno promijeniti način obrazovanja, jer je jasno vidljivo da je dosadašnji u potpunosti neobrazovni i više šteti čitateljima zdravog razuma nego piscima bezmozgašima. __ Na žalost, ma koliko je med ljekoviti ma koliko ubod pćele ublažuje postojeći reumatizam i spriječava druge slične bolesti, ovom prepisivaču tekstova iz drugih medija ne može nadoknaditi nedostatak pameti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije