Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Oglas za radnice iz Brčkog zbog neobičnog uvjeta nasmijao internet

Oglas se brzo proširio društvenim mrežama
19. listopada 2017. u 18:01 14 komentara 41610 prikaza
oglas
Foto: Facebook

Zbog zanimljivih uvjeta rada, oglas objavljen u Brčkom u BiH brzo se proširio društvenim mrežama. Riječ je, naime, o plakatu u Brčkom za posao radnica u kuhinji.

Beograd Humani oglas Starica besplatno daje stan studentici, a zauzvrat traži samo jedno

U želji da potencijalnim kandidatkinjama što preciznije opišu kakvu osobu traže, poslodavci su detaljno naveli uvjete rada, ali i precizirali koje kandidatkinje ne dolaze u obzir za taj posao, a upravo je to i najzanimljiviji dio oglasa. Nakon što su u šest točaka opisali o kakvom poslu i uvjetima je riječ, fokusirali su se na ono što ne dolazi u obzir.

Friško razvedene, radnice iz kladionica, radnice koje planiraju zaraditi za haljinu i otići na svadbu pa ponovo mami i tati na grbaču, radnice koje planiraju zaraditi za kartu do zemlje snova (Njemačke), kao i radnice čija je najbolja prijateljica zaposlena na budžetu“.

Korčula KORČULA Urnebesan oglas nasmijao cijelu Hrvatsku: 'Iznamjivam poslovni prostor za bludnost' Psići NEOBIČAN OGLAS Djevojka nudi besplatnu kuću i plaću pod uvjetom da volite pse policajac Objavio oglas Umirovljeni policajac traži ženu kojoj bi ostavio mirovinu, a zauzvrat želi samo jedno
INA
Mnogo više od benzinske postaje
Umorni od dugačke vožnje i željni osvježenja? INA je u svojim maloprodajnim mjestima pripremila rješenje

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar parizer bojna
  parizer bojna:

  Kod nas je bolje. Plaća 2500 kuna, rad u dvije smjene,prehrana (donesi od kuće), ako ostaneš trudna, ako se razboliš, ako nisi simpatična šefu, ako te njegova ljubavnica uzme na pik...pa pa..

 • narcis660:

  Bar se malo.nasmijah.Bosanci su ljudi puni humora i ovo je tipicno za Brcko Svaka cas majstore ma ko god da bio super ti je oglas.Fora.

 • Avatar Sokol
  Sokol:

  Nažalost ovo je istina. To je smješno ljudima u tzv. zapadnom svijetu ali ovdje na tzv. brdovitom balkanu je ovo istina i realnost