Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neočekivano

Oglas za radnice iz Brčkog zbog neobičnog uvjeta nasmijao internet

oglas
Foto: Facebook
19.10.2017.
u 18:01

Oglas se brzo proširio društvenim mrežama

Zbog zanimljivih uvjeta rada, oglas objavljen u Brčkom u BiH brzo se proširio društvenim mrežama. Riječ je, naime, o plakatu u Brčkom za posao radnica u kuhinji.

U želji da potencijalnim kandidatkinjama što preciznije opišu kakvu osobu traže, poslodavci su detaljno naveli uvjete rada, ali i precizirali koje kandidatkinje ne dolaze u obzir za taj posao, a upravo je to i najzanimljiviji dio oglasa. Nakon što su u šest točaka opisali o kakvom poslu i uvjetima je riječ, fokusirali su se na ono što ne dolazi u obzir.

Friško razvedene, radnice iz kladionica, radnice koje planiraju zaraditi za haljinu i otići na svadbu pa ponovo mami i tati na grbaču, radnice koje planiraju zaraditi za kartu do zemlje snova (Njemačke), kao i radnice čija je najbolja prijateljica zaposlena na budžetu“.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar adminjepeder
adminjepeder
18:46 19.10.2017.

Kod nas je bolje. Plaća 2500 kuna, rad u dvije smjene,prehrana (donesi od kuće), ako ostaneš trudna, ako se razboliš, ako nisi simpatična šefu, ako te njegova ljubavnica uzme na pik...pa pa..

DR
Drmiha
21:09 19.10.2017.

nisam znao da se internet moze smijati

NA
narcis660
00:07 20.10.2017.

Bar se malo.nasmijah.Bosanci su ljudi puni humora i ovo je tipicno za Brcko Svaka cas majstore ma ko god da bio super ti je oglas.Fora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije