Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Djevojka nudi besplatnu kuću i plaću pod uvjetom da volite pse

Kuća se nalazi u selu Taraš, Vojvodina, dvadesetak kilometara od Zrenjanina, a Marija novim ukućanima nudi plaću od 1250 kuna mjesečno
18. srpnja 2017. u 09:30 3 komentara 13256 prikaza
Psići
Foto: Thinkstock

Ljudi u oglasnicima prodaju, nude i kupuju različite predmete i usluge, no djevojka iz susjedne Vojvodine postavila je zaista neobičan oglas koji je vrlo brzo privukao pažnju ne samo lokalne javnosti već i šire.

Napušteni psići Napuštene životinje Lutali su ulicama Knina, sad smetaju i u svinjcu

Kako pišu vojvođanski mediji, ovaj je oglas idealan za vas ako volite životinje, vlasnik ste mačke ili nekog psa, a oduvijek ste željeli živjeti daleko od gradske gužve, u miru, da vas budi cvrkut ptičica.

Na stranici Mali oglasi – Vojvodina, pojavio se oglas koji je postavila Marija koja nudi besplatno kuću i plaću od 20.000 dinara (oko 1250 kuna), ozbiljnoj obitelji ili paru.

Jedini uvjet koji je Marija postavila je da volite životinje.

– Tražim ozbiljan, odgovoran par (obitelj) za život na selu i brigu o psima. Stanovanje u kući je besplatno, plaća je 20.000 dinara. Uvjet je: ljubav prema životinjama, pogotovo psima – napisala je Marija.

– Molim da me ne kontaktiraju oni koji od svega vide: besplatno stanovanje i plaću uz to. Znači, potreban mi je netko da odgovorno i s ljubavlju brine o psima – dodala je ona.

Kuća u kojoj ljubitelji životinja mogu besplatno stanovati uz dodatne prihode nalazi se u selu Taraš koje je oko dvadeset kilometara udaljeno od Zrenjanina.

Jedina stvar koja u oglasu nije navedena jest o koliko se točno pasa treba brinuti i koje su pasmine, no za ljubitelje životinja to ne bi trebala biti nikakva prepreka.

Teška odluka Donosimo vodič kako na ljetovanje s kućnim ljubimcem Sklonište Utinja Sve je više napuštenih pasa, a među njima puno je štenadi Konobar mojposao Ako tražite posao, ovdje ćete se najbrže zaposliti u Hrvatskoj!
Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo
 • Avatar ilija.pravednik
  ilija.pravednik:

  A koliko vrijedi Marija?

 • Avatar zea
  zea:

  Nije nevažno koliko ima pasa...može ih biti 3-4, a može i 100. Ponuđen novac je dovoljan za mjesečnu prehranu (jeftinijom hranom) pet -šest većih pasa. Što je s troškovima liječenja? Što s tim psima treba raditi, osim što ih treba ... prikaži još!a 'voljeti'? Možda ih treba svaki dan 3x šetati po 5 kilometara. Ja mislim da se radi o zafrkanciji...

 • Avatar Niškorist
  Niškorist:

  A režije i hrana ,,,,rad na crno ?