Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humani oglas

Starica besplatno daje stan studentici, a zauzvrat traži samo jedno

Beograd
Thinkstock
25.09.2017.
u 13:40

Stan se nalazi u beogradskoj Francuskoj ulici, a prostire se na 150 kvadrata

Jedna Beograđanka nudi besplatno stan jednoj studentici, a zauzvrat traži samo jednu stvar koja ne uključuje nikakav fizički rad.

Naime, u oglasniku se pojavio oglas u kojemu jedna starica iz Beograda traži studenticu koja bi s njom živjela, a koja bi se prema njoj ponašala kao prema svojoj baki.

Stan se nalazi u beogradskoj Francuskoj ulici, a prostire se na 150 kvadrata. Starica se opisuje kao viralna osoba, zdravog uma i vedrog duha, a koja je nedavno imala infarkt te je izgubila voljenu osobu zbog čega sada traži društvo za stanovanje.

– Ovaj oglas daje rodbina uz dogovor s vlasnicom stana jer smo svi zauzeti profesionalnim obavezama i obiteljima, a želimo da netko pouzdan boravi i živi u stanu s našom rođakinjom kako bi i mi bili sigurni jer nije sama. Zauzvrat i naša rođakinja i mi očekujemo od djevojke koja bude stanovala s njom odgovorno, odgojeno pošteno, tolerantno, humano i normalno ponašanje, onako kako bi se ponašala u svojoj kući prema svojoj baki – stoji u oglasu koji se brzo proširio internetom.

Komentara 6

VI
Vito
14:16 25.09.2017.

Metnite na licitaciju - koja ponudi više dobiva bombon od bakice

MO
modovisisajteMaraschino
14:15 25.09.2017.

a onaj talijan što nudi stan studenticama (stan besplatno ako može šnjofati noge) niste napisali da li je našao podstanarku?

AR
Armagedon
14:06 25.09.2017.

Hm ... svakako se neki odnose prema svojim bakama...... ali vjerujem da još ima omladine koja će rado to prihvatiti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije