Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMAJU HRVATSKE KORIJENE

Obitelj iz Perua preselila u Zagreb: Ovdje ne brinemo o nasilju i kriminalu, a hrvatski još učimo

07.03.2023.
u 21:18

Glavne sličnosti između Peruanaca i Hrvata su da se obitelji vole družiti i kuhati vikendom, dugo pijuckanje kave, visoka potrošnja alkohola i, jasno, nogomet, ističe obitelj Tomyja Draženovića. Njegov djed Josip, rodom iz Sinca kod Otočca, došao je u Limu 1948. godine i tamo zasnovao obitelj. Sada je njegov unuk, pak, svoju obitelj preselio u Hrvatsku

Ključne riječi

Komentara 9

PE
Pentagon
21:41 07.03.2023.

Hrvati bi se trebali ugledati na Židove i vraćati dijasporu u HR. Barem dva-tri miliona ljudi. Bolje nego ekipu s dalekog istoka.

ER
erosaonogasvijeta
20:28 08.03.2023.

Neka im Bog da srecu. Ako otvore restourant, zasigurne ce imati za gosta Stipe-a, pa mozda se Lignja dosulja? Bila bi dobre reklama.

DU
Deleted user
20:24 08.03.2023.

Hmm......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije