Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za 3350 kn mjesečno

O ovome neobičnom stanu svi pričaju, a iznajmljen je čim je objavljen oglas

stanovi
Foto: Thinkstock
09.09.2018.
u 12:39

Riječ je o stanu od svega 18,5 kvadrata koji se iznajmljuje za 525 dolara mjesečno (3350 kuna) u elitnom dijelu St. Louisa

Jedan stan iz SAD-a osvojio je internet, a kada vidite kako izgleda bit će vam jasno i zbog čega.

Riječ je o stanu od svega 18,5 kvadrata koji se iznajmljuje za 525 dolara mjesečno (3350 kuna) u elitnom dijelu St. Louisa, grada u američkoj saveznoj državi Missouri. Cijena je zbog toga i više nego prihvatljiva, no ono kako stan izgleda definitivno nije.

Naime, u sklopu kuhinje nalazi se i kupaonica. Ili je kuhinja u kupaonici. Kako god, ne izgleda uopće kako bi trebalo. S jedne strane je štednjak, s druge kada, a u sredini wc školjka.

Ako ste slučajno pomislili da stan nikada neće biti iznajmljen, varate se, u roku od nekoliko dana u njega je uselio novi stanar, a društvene mreže preplavili su komentari kako je riječ o stanu 'za one koji se ne mogu odlučiti bi li jeli ili išli na wc'.

Ključne riječi

Komentara 24

VO
vorda400
16:19 09.09.2018.

Zašto je na slici zgrada iz ZG a članak je o stanu u Americi?

Avatar Roy Bean
Roy Bean
07:10 10.09.2018.

Autor članka kojeg je iskopala iz internetske septičke jame je Karolina Lubina, alias VL.

DU
Deleted user
17:37 09.09.2018.

Rijec je o elitnom dijelu St Luisa, grada koji sam ima veci BDP od Hrvatske, a za ilustraciju se stavi zagrebacko socijalisticko ruglo. Sad ili je to namjerno ili novinar uopce ne shvaca gdje zivi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije